Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojska Republike Srpske i Hrvatsko Vijeće Obrane imaju bilateralni susret!
@MehoPudlica Mi se ne volimo ni sa kime, samo poslovno razgovaramo kako da razvrcamo nakaradnu tvorevinu BiH!
tema je suzbijanje islamsko-bošnjačkih terorista u svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj vučić je zajedno sa šešeljem i nikolićem obilazio i hrabrio četnike koji su sa brda pucali po Sarajevu, a čović svako malo posjećuje laktaškog krmka u Banja Luku. Nešto tu gadno smrdi. A najviše stoka koja redovito glasa za sve spomenute.
I kao što smo očekivali, srpski vučić je nastavio sa lažima na račun albanskih gostiju i uvlačio Makedoniju u svoje spletke. Svaku priliku vučić koristi da se promovira na štetu drugih. Miloševićsv učenik laži i manipulacija
Bosanci nemaju svog predstavnika ovde tako da ove kvazi političare možete lagano popišati i poslati kućama. A za vučića je zadužen političar Taći iz Republike Kosovo , da ga spusti na zemlju
ne zna se ko vise mrzi BiH
Nema bakira naseg druga Sto zbog zene svako mu se ruga..
Dok vodja Bosnjaka lupa sve vece gluposti..
Pakas i hemeroid! :)))
Covicev fond rjeci..euroatlanski put ,euro atlanska integracija..i tako od izbora do izbora..promicatelji europskih vrjednosti
Narodi u BiH će biti ravnopravni kada u ustavu bude stajalo sljedeće: "Svi stanovnici Bosne i Hercegovine koji nose državljanstvo BiH su jednaki i ravnopravni pred zakonom i imaju Ustavom jednaka prava, a predstavnici vlasti su predstavnici svih stanovnika (državljana) BiH a nikako samo određene etničke grupe."
Pored toga napisati: "Stanovnici BiH imaju puno pravo organizovati udruženja, društva i sl. koja će zastupati individualne interese određene etničke skupine, ali ne mogu istovremeno biti i dio zakonodavne ili izvršne vlasti."
Srusis dogovor ZAVNOBiHa, ignorises konstituivnost jednog naroda, posle znamo sta je doslo, i sad bi sve ispocetka. Posle njanjanja nema kajanja. Nego tu pricu pokusaj progurati u Belgiji, da vidimo sta ce ti reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
tema je suzbijanje islamsko-bošnjačkih terorista u svijetu.
valjda mislite na Brdo-Brijuni
Keramicar ti na celu BIA, vozac ministar odbrane, ekonomac na celu ministarstva unustranjih poslova, evo sad Gojkovicka na celu nuklearne sigurnosti. Ti ispijas kafe sa vekovnim neprijateljima. Yebo li mu seme ko ti je dao glas, da Bogda ne imao roda ni poroda.
Jos onu hrvaticu lezbacu na celo vlade pa da idemo u PM.
Klasična đikansko-uštaška romansa.
Vučko đe snajper
Vučić i Ćović razgovarali o stabilnoj BiH?????? Ko je ovdje lud. Pa zbog ove dvojice papaka i politika kojima pripadaju + SDA/SBB BiH napreduje po sistemu korak napred nazad dva.