Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JESI MU REKAO DA NEMAS GDJE SMECE ISTRESATI U MOSTARU
wow..ovi iz Sarajeva potroše više vode nego kompletna Hercegovina i PC 😜
@bingo pa dragi vođa ima gdje istresat smeče za razliku od njegovih ovčica bleeeee
Plenkovicu ako ces slusati Covica, daleko ces dogurati
Sastanak UZP-ovaca, a Tudjmanova slika na zidu pored sahovnice, sve lici na zloglasnu 1993. godinu. Ocito su se sastali da dogovore dalje djelovanje u dogovoru sa Vucicem i Dodiku, a uime Karadjordjeva. Osim toga bilo je razgovora i o gospodarskoj suradnji u smislu izgradnje nelegalnih apartmana na Makarskoj rivijeri za HDZ-ovce iz Hercegovine
Vodje i dva ljigavca iz dvije sestrinske stranke ... nit mirisu a primjetno sire neugodne mirise
ehh kako je dragi Tito sredjivaio stašau i tnikače a b Aliju je strpao u zatvor koliko 9 godina..
Jugokomunisti izašli iz kabanice Tita, komunističkog diktatora, ratnog zločinca i poznatog kuhara svinjske glave. Ne predstavljaju autetntičnu poličku volju Hrvata.
@VinkoVodomar tako je
Da da o buskom jezeru i naplati potrazivanja ste isto tako pricali.
Inače, susret je počeo ovako: "Đe si Sokrate, pi*kin dušmanine?!"
čuj na mudroj politici.e moj čoviću.ja bi tebi pregaču svezala pa da mesiš kruh.ni za šta ti nisi .samo za nabubat.
dragi mudri voda, ebo li te on
Oooo j...m ti b..a ,pa dokle vise covjece ,ja da sam u politici ili bi poludio ili bi napravio neko sranje,pa boze ovi hoce herceg bosnu tj osim bosne da se spoje sa hrvatskom ovi hoce rs da spoje sa srbijom ko da je drzava lego kockice pa sklopi kako kome godi i sta je ono najgore i da se to ostvari a ostane samo federacija ni to nebi godilo znaci zele bosnu da izbace a gdje sa narodom ako ste toliki mudraci i dobrice,gdje ce bosanski narod na Mars jeli vam dovoljno daleko.
@gooUser1581668158 pa htjeli su nas totalno izbrisati. Što se njih tiče idi bilo gdje samo što dalje od njih. Njima Bosna ništa neznači. Ili će pripojiti se maticana ili Bosne neće biti.
😂 Citavu Skutoriju i srednju Bosnu pozivao da ne glasaju za njega, organizovao autobuse za glasace itd. i sad mu se ulaguje i tepa mu? 😂😂😂
Čović bi trebao polako tražiti zamjenu... On ode drugi dođe... Ali ne kao kod SDA samo jedan večni kandidat
Kaže Čovke dok je sejdu biraju bh muslimani njegova fotelja će biti sigurna
Oj, Hrvatska mati, nemoj tugovati. Zovi, samo zovi, svi će sokolovi, za te život dati. Srijem, Banat i Bačka, tri srca junačka! Herceg-Bosna, Lika, to je naša dika! Oj, Hrvatska mati nemoj tugovati. Dalma, Kvarner, Istra, slobodno nek' blista! Oj, Hrvatska mati, nemoj tugovati. Za mir, za slobodu, hrvatskom narodu, Život ćemo dati.
Zaguzilo je podobro , i više, ...aaa stožerniće , ...dok se tražio sastanak u ovaj vakat kad Plenki ne zna gdje udara od EU obveza...Doduše , olakšao si mu , pa je sve bilo na pola puta , a i jeftinije je , u Slavonskom...Ali , ali.., prevelike su tvoje brige i preteške od sancija za dično podržavanje vožda iz Laktaša , tako da te ni sestrinsko-bratska ljubav ( pa makar i na pola puta) ne spasi od pada sa stožernog trona...