Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI KO BOGA VAS MOLIM da mi objasnite: Čovjek vozio za Čavarom i odmah ga PRONAĐOŠE uhapsiše ! Aaaaa vidite Amira Zukiča predsjednika komisje doma naroda FBiH. Njemu prijete dijetetu i porodici, svake sedmice ubiju jal konja jal domaću životinju il ljubimca, drže ga u zatvoru 6 mjeseci bez suđenja i na kraju ? Ode PRedsjednik Čova u Brisel da se žali NA STRAVIČAN položaj hrvata u FBIH ? U Srpskoj ? NE, tamo je sve ok, svake sedmice Čova ide kod Mileta DA MU SE ZAHVALI ???
Gle ustaše gle govneta izdajničkog ...zmijuga !!!
Hoćeli skoknuti i do HAga da obiđe nevine hrvatske uznike i da u Briselu progovori koju lijepu za njih ?? eventualno da nađe i DONACIJU ZA NJIH ?? A sada ozbiljno da baš Čović bude PRedsjedavajući BiH kada HAG treba da izrekne PRAVOMOĆNU PRESUDU NJEGOVIM PARTIJSKIM KOLEGAMA ZA NAJSTRAŠNIJE ratne zločine. A čini mji se da je i sam Čović rabio neke muslimanske zatvorenike u svom vojsnom preduzeću ko Hitler jevrejske u svojima ?
Stožernik pozvan na raport. Frau Merkel je rekla sta misli o "konstitutivnoj stoci".... Slede upute....
Sigurno je otišao da se žali što je Čavaru neko isprepadao? Čavari smeta što cijeli autoput nije samo za njega...
Ma ti si jarane svoje licemjerje pokazao na zadnjem glasanju o transportnoj zajednici.
a ne kao islamista bOkir, erdoganu na noge
@ACF Sta erdogan ti trpa materešini? Cestitam