Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah samo vi agresivno i nedajte, ja vam preporucujem uvedite jos komsica da covic ima alibi za treci entitet pa putem srba u jugi unistite bih i podjelite je na tri dijela. Samo jakoo
Nece ti to proci kamenjarski srbine.Akiovam SDA omoguci da samo vi lazni Hrvati mozete birati svog clana Predsjednistva, SDA je potpisala svoj nestanak.Previse su bosanske zemlje Zivkocvici prodali.Kao sto su prodali svoju u Beogradu.
@Jastadasta-bih je ustavna kategorija kao i hr i srb. zato ne seri o onom o cemu pojma nemas. nije ti bosna bunar zelja, hercegovanac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa SDA nemožeš drugačije. Nema garancije da će ispuniti obećanje, vole slagati nego ručat. Istorija je pokazala da nisu pouzdani saveznici, što bi rekli nahrani psa da te ujede.
Nevjerovatno kakva se paralela moze povuci sa SFRJ. Najbrojni narod koji je prezivio genocid zeli da dominira nad drugim narodima. Srbi u SFRJ a Bosnjaci u Bosni i Hercegovini. Oba naroda ocigledno nisu dorasla odgovornosti koju nose. Isto kao sto su Srbi kao najbrojniji narod bili odgovorni za raspad SFRJ tako ce Bosnjaci biti najodgovorniji za raspad BiH.
@Lonac ne može. Jer je Srbija prva izašla iz Yu, ušla u platni sistem zemlje, štampala lovu na račun nas. Istjerala sve druge iz Juge, a potom se popela oko gradova, ravnajuci ih. Jer nisu pripadali njoj. Ništa slično Bošnjaci ne rade, dok Srbija i danas jasno pokazuje teritorij. pretenzije. Kao i Hrvatska, obje su napale BiH. Neće to proći, džaba 5.kolona smrdi.
Drganče, dojučerašnji navijač Veleža. Odani komunista. Potipisivao se čirilicom.
nek se hrvati prvo prebroje koliko ih ima,pa onda pricati dalje o konstitutivnosti i izborima..
Obećao Bake treći entitet.
Mrzim zelene al poglabaj ga i ti vise idiote ljudi vam se raselili vi kocete i dalje tri tora pas vam mater j.. sve trojci na sva tri jezika.
@Dedijer nisi na Vladimira, nego chetulj s mamine strane?
Bravo Covicu nema izbornog zakona nema ni vlasti ni drzave samo im predoci Komsic ili normalna drzava?
"On je kazao kako su ambicije HNS-a na lokalnim izborima povećati broj načelničkih pozicija i vijećničkih mandata", nismo ni mislili da planirate išta, osim vaših ličnih ambicija.
Zaista svim silama se trudi da rusi Drzavu.Cini mi se da je nailazi stalno na tvrd orah tj Neprobojni BEDEM BOSANSKO HERCEGOVACKI.
Bošnjaci su najveći rušitelji današnje BiH. Čović se čudi što Bakir gazi riječ?! Pa ko mu je babo?!
Teslićka brigada,bošnjak koji živi u Republici Srpskoj,suje majke onima što štede na izgradnji cesta i mostova. Na svaku promjenu vjetra kuća mu se miče, temelji ne postoje🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jbt.... Vidi samo koliko komentara... koliko samo mržnje prema Hrvatima...Pojesti će vas mržnja...
Ti da nisi Dodikov pajdo broj jedan taj Zakon bi davno prosao i ako treba nekoga kriviti za sve to si upravo ti, tvoj pajdo Milorad i tvoji sponzori u Zagrebu, koji ugoscuju Dodika mimo svih zvanicnih protokola, ali sa jasnim ciljem da vam pomogne ne bi li se docepali u Hagu presudjenej kvislinske tvorevine tzv HRHB.
Kod ovoga je, hajmo se dogovoriti da bude onako kako ja kazem
Moj Čoviću kad se bošnjo držao date riječi? Čast Sandzaklijama, oni jedini drže do riječi
Njegova rijec nema nikakvu tezinu, to im je nasljedno. I babo mu je dogovore sklapao pa kada dodje u Sarajevo ponasa se ko da nista nije bilo.