Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je neko rekao da ću poželjeti SDA i Bakira ponovo na vlasti smija bih se. Ali ovi nisu normalni (Gavrilo i Niksic). Oni su gori od abdica. Pa ne blamirajte se više. Hrvati i Srbi na njihovim portalima nam se smiju koliko ste glupi. Molim vas prestanite raditi ovo vise
Kako ovi trojkasi misle usvojit izborni kad nemaju uopste vecinu u bosnjackom klubu, Dzaferovic SDA SBIH DF mogu izaci sa sjednice i ode kvorum. Samim tim sto nemaju vecinu u domu naroda govori da ih Bosnjaci nisu birali.
Imamoli snage da tjeramo Trojanere sa Vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da su Konakovic i Niksic bili na vlasti 92. rata ne bi bilo. Iz razloga sto bi bila herceg bosna i rs. Izdajnici jedni, narod vam nece halaliti. Bosnjaci su ponosan narod, nisu zasluzili ovakve prestavnike. IZDAJA
Neću Aliji halaliti što se napatih ratnih godina i nagleda sda seljačina i nepravde.
Izdajnik kao ti i nema šta halalit. Izdajnike iz Trojke pozatvarati već ove sedmice, dok nije kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA JE SDA. Nisam bio za njih ali brate bolji su koliko toliko od ovih. Ne bi se nikad pustili na ovaj NIVO prodavanja nacije
Oni se bore za sve osim za građane BiH. Koliko bi bolje i ljepše živjeli da nema ovih glupih političara. Samo iskorištavaju i zavađaju narod.
Hej, AlPacino, moj komentar o tebi je top-komentar!!! Sjooo, jesam happy!!!
DA TI JEBEN MATER DO SLJEDECEG PETKA!
“ZAKON O PREBIVALISTU 2” trenutno na sceni od istih aktera kao i tada… SDA je ohrdina ali su ovi sada ODRON
Šta zapravo hoće "Bjelokapi" fashista? On hoće da Croatići sami sebe biraju, a da istovremeno mogu birati i Bošnjacima Bošnjake. Pa taj aparthejd nema čak ni veći fashista u Izraelu Netanjahu. 2 miliona Arapa unatar Izraela imaju istu težinu glasa kao i Jevreji. Mi ćemo poslije Trojkaših izroda doći u poziciju Da će Čović i Dodik na daljinski postavljati vlasti u Sarajevu, a mi će kod njih u njihovim atarima imati "0" pristupa.
Ovom covjeku ne vjerujem nista
Njiva i dino sve vade na "evropski put" majmuni jedni glupi !!!
Gleda doctor pacijentov nalaz i pita ga: Šta ste vi u horoskopu? - Rak. Kaže doctor: Koja slučajnost! ahahahahahh
Ja da ga više hoćete usvojiti poBogusi ja kolko mi te nasikiro,eto mi vas objelje
ma nema ništa od iz a ako bude po tvome
Sipu ga dodicku,uzp-ovac.
TROJKAŠKA ZAKLETVA: SVAKU UVREDU ĆEMO PROGUTATI SAMO AKO STVARI IDU U PRILOG "D + Č" - I TO JE PRAG ISPOD KOJEG NEČEMO IĆI.
Izdaja trojke ne opravdava SDA, ne zaboravite ko je izdao BIH i tuzbu Srbije za agresiju, nije SDA bolja, samo se tako prezentuje, lakse i brze bi dogovor sa SDA pao.Isti su oni, ne moze covjek koji je skoro 30 godina u SDA pricat danas drugu pricu.
SDA je jedno 10 puta bolja. A možda bi trebo prestati sa širenjem srbijanskih laži.
Ne mere.