Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu da imam mogucnost kao gradzanin Bosne i Hercegovine da glasam za bilo kojeg covjeka, a ne iskljucivo za bosnjaka npr. Moje je ljudsko i bilo koje pravo i zahtjev daleko humaniji i pravedniji od tvog Covicu.
@fbUser1601377361 pa glasaj za Hrvata ako neces za Bosnjaka
Pravilno bi bilo da za Hrvatskog clana glasaju 51% Hrvati da bi bilo legitimno, a Komsic je od Hrvata dobio 1% glasova ako i toliko..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
djubre od karaktera, mars u 3pm.....
Maximalan domet vlahuu covketu je da kmeci i to je to...nista bolji nije ni firaun Dodo, kmecanje im je u krvi (bar jos ovo malo sto im je ostalo) a el’Bake najgori od svih...svi ce oni uskoro na smetljiste (to samo retard buLjevar nikad skontati nece)
Ti si stakor kojeg je odavno i svijet skenirao.. hoce Covivc da bude dozivotni clan predsjednistva BiH.jel ga ovakvog nigdje nema..ljigo ostaje ljigo.. dali je isti izborni zakon bio i dok je on bio biran.. dali se u ovoj drzavi moze svako kandidovati kao pojedinac za predsjedavajuceg.. te svoje svinjarije sa Jelkom,Marinom i Bozom u cvor vezi..govnaru,
Stalno jedni te isti se okrecu kod sva 3 naroda.
Dragane, zapamti da EU želi građansku državu, a ne državu sa tri nacionalna tora. Nećeš nikad to nikad dobiti!
Dobro si rekao da zakonodavstvo radi svoj posao ti bi odavno bio iza rešetaka a ne bi se dokumentacija izgubila od Sarajeva do Mostara.Pokazat če se da si ti najveći izdajnik svog naroda kojeg vodiš u propast
Ljudu bez stida i casti koji nista ne rade, a ubirz ogromne novce iz budzeta. Koliko samo ovakvi i oni oki njih uzimaju na godisnjem nivou od ove drzave. A imaju milione, trebalu bi dati drugima da rade, a oni se totalno povuci. A samo sebi grabe.
Zasto se u kantonima ne donesu zakoni o zabrani kladionica, mislim da bi Covic promijenio pricu kad bi samo Sarajevo i TK ukinuli kladionice.
Neka niko ne ide u kladionice i same će ključ u bravu.One su registrovane pravno,a ukinuti ih je vrlo teško.Zato bojkot.
NDH=HZHB
Ni maska ne skriva hinju.
Ne znam kako covjeku nije jasno da nikada neće dobiti ono sto je naumio..a narod mu i dalje iseljava se...
ovom hinjavvcu treba pokazat gdje mu je mjesto sa par posto ucjenjuje sve samo da bude po njegovom a nagore onaj nas ridobradi nesposobnjakovic mu sve niz dlaku...gofna su ovo kojim je narod na ko zna kojem mjestu
Jest naporan covjek vise u PM, hoce da sebi osigura da bude vjecni vladar u svom tamnom vilajetu i to ti je...
Poserem ti se u masku
Ma lahko je to. Zabranite rad kladionica u bosnjackim mjestima, i zaustavite uvoz hrvatskih proizoda koji idu preko Kreseva, Gruda i ostalih.
Draga će , to što ti hoćeš , lepo (jel te bre) napišeš , pa onda predaš na protokol državnog parlamenta , pa se tamo raspravlja- znaš ono amandmani itd , pa ako dobije većinu ide na državni Dom naroda , pa se tamo raspravlja i td i...td....Sve drugo se stožerno-laktaška ubleha.... PS : no pasaran....