Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sikter shugo!!!
Hrvati i Srbi moraju reagovati protiv velikobošnjačke politike ili ova zajednica neće biti moguća.
@JebachIzDijaspore019 Ne bošnjakaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ovaj promicatelj UZP nikako da skonta da njegov fašistički zakon ne može proći bez obzira što ima dudukovu saglasnost, ..... ipak o tome Bake se pita i sultan odlučuje!
Malo o Covicu kao covjeku. https://faktor.ba/vijest/covicev-profesor-dragan-me-istjerao-iz-mog-stana-i-mostara-278992
nikad nisam vidio veću HINJU od ovog čovjeka
Zbog toga jednom Predsjedniku države BiH- Čovići niti jedan ambasador nije došao u predsjedništvo na prijem za Božić, što je nezapamćena izolacija i šamar Katolicima jer ih trenutno do IZBORA predstavlja fašista- do dolaska Komšića ljudine i narednih 10 godina veslanje za Rim i zatvor za ratne zločince Čovića sad kad izgubi imunitet! Vi to znate da je optužnica spremna!
Biće zakona, ne po tvome već po potrebi građana i u njemu će stajati član - VANREDNI IZBORI!
Ja ću za ovu prigodu citirati samo jednu anegdotu: "Narod glasa, pa ako vlast nakon izbora ne radi ono što je najavila prije izbora, narod se digne, pa ga se smijeni. Isto i drugi put, ako glasaju, pa se izabrana vlast ne ponaša korektno, opet smjena. Ali treći put kad narod glasa, pa im se opet ne sviđa, e to nije više do vlasti nego koliko je do naroda koji je glasao."
hapsana pa zatvor za ovog šugu, evropski put bez uslovljavanja za bih
popusi znas vec sta.. tvoje je 'prohujalo s vihorom,' nacionalisto
pusti zakon, oma traži treći entitet da vidimo moreš li smjestit svoje stado u njega, kolki ti je i đe ti je i kolko ti ga je u RSu a kolko izvan FBiH s obzirom na konstitutivnost u cijeloj BiH i da vidimo kolko po tom osnovu misliš odnijeti bih teritorije u hrvatsku prije ulaska u EU.
Halo ba!!!! Zašto je ovaj tip još na slobodi?!!
Pred nama je kljucni zadatak: preglasati ovu ustaksu budaletinu, pa izabrati normalnog Hrvata u predsjednistvo.
Stožernik ponovo baca ublehe.....!
Ovog treba u zatvor zbog ratnih zločina, HALO, šta ovaj ima da traži u politici i generalno na slobodi uopšte?
@HRHBTomislavgrad Imas sud u Hagu, prilozi dokaze i tuzi! U cemu je problem?
e sada da su bolesnjacki politicari pametni da odu u americku ambsadu i pitaju za kakav su to oni izborni zakon koji covic predlaze sa trecim entitetom, i jasno da kazu da to nece proci, ali nemaju muda... Ovo je i jedan od dokaza da ovaj lik blokira sve procese pa i EU put ... sto mora biti alarm svima u medjunarodnoj zajednici ... ne smije se popustiti pred ucjenama, i dozvoliti da im ovo prolazi, i cuj institucije hrvatskog naroda - jos jedna podvala, institucije koje vode tajkuni
nije mi samo jasno, da medjun.zajednica moze trpiti ovu budalu, a za njegov uspon kriv je upravo sda i niko drugi ...
@x111tayson Stani mali, jel ti živiš u BIH ili u "međunarodnoj zajednici"? Nejasan si mi.
dodik je iskreni neprijatel bosne a ovoga se treba više čuvati!
Bakir je neprijatelj BIH.
I ja bi bio optimistican na njegovom mjestu. Pare se slazu, a ovce daju glasove.