Komentari (563)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispade da je i HRT pod kontrolom Sarajeva hahaha... boze budale
"Granate na Hrvate" -Драган Човић
Dragane, bori se za Hrvate i Herceg Bosnu, ne dozvoli da postanemo ovakvi. https://www.youtube.com/watch?v=Y1LtNwlXr0I
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prozvao te Index.hr, NovaTV, Šprajc, telegram.hr i hrpa drugih hrvatskih medija. Nije te Sarajevo tjeralo da ideš na odlikovanje tipa koji je granatirao tvoj narod.
Dragane, bori se za Hrvate i Herceg Bosnu, ne dozvoli da postanemo ovakvi. https://www.youtube.com/watch?v=Y1LtNwlXr0I
"Granate na Hrvate" -Драган Човић
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zašto bošnjaci misle da je neko apriori prtiv njih,ako uradi bilo što ,što ne podržava sarajevo?bog vam dao pa je vaš sud i njegov ujedno?pjenite bezveze,a od toga nikome nema boljitka..tvrdim da je i bakir trebao biti u bl ,e,to bi bila vijest,bato..realnost.suživot, budućnost..stalno vraćanje unatrag je loše,jbg.!
bravo dragane svaka čast!
Debilčino , jeli ti misliš da ovde žive nepismeni? Jado jadni, najjadniji.
Ti si za Sarajevo PAPAK shvati to jednom.
Prvo to što je Hrvata sve manje u BiH kriv je naravno ovaj sijedi starac Čović, drugo njega boli ekstremitet za Hrvatima samo svoje dupe gleda i treće vrijeme je da on ode sa scene dok još imalo ima Hrvata u BiH jer ako ostane na čelu HDZ-a neće vas ostati sasvim malo i svešće vas usitinu na manjinu ššto vi sada zahvaljujući njemu u suštini i jeste.On zna da ako padne s trona ne gine mu ćorka zato se služi svim i svačim da što više manipuliše i ostane na čelu HDZ-a.
Vratiti cemo Radobolju u svoje korito, kad-tad. Mozda ce biti frke, dima, ali nije do nas sto hocemo prirodi vratiti njezino.
sam si sebe ustaso izmanipulisao ustvari pokazao si svima svoje pravo lice a to je lice izdajnika svega vrijednog i moralnog za radi vlastitog interesa odnosno za radi vlastite guzice
Dao mu je Bakir sve što je poželio zadnje 4 godine, pa je opet radio sve protiv "političkog Sarajeva" - države BiH. To je narod prepoznao i glasao za Komšića. Potpuno je suludo misliti da Bošnjaci su to uradili iz velike želje da Hrvatima biraju predstavnika. Samo su glasali protiv separatizma, fašizma / UZPa / rusifikacije.
a sta je konkretno manipulacija, otisao svojevoljno, uzdignute glave, dao podrsku, opredjelio se za politicku stranu i sve snimljeno sa hiljadu kamera, kako je iko ista izmanipulisao? nemoj biti pi*ka, reci jesam bio, podrzavam tu politiku i taj stav i cao a ne da je bit tamo a ubjedjivat nas da nije bas to bilo sto mi mislimo nego nas neko "izmanipulisao" :)
sve ok, ali dokle vise manipulacija pojmom "politicko sarajevo"? smijesni su ovi likovi, i ovaj i guzni mu haver dodig, dovoljno da pomenu "politicko sarajevo" i medju nacionalistickim biracima naglo skoci popularnost, nidje vise traga i glasa i fokusa na njihova nedjela...okrivi za sve "politicko sarajevo" kao modul za ostanak na vlasti :)
Bosanski pravoslavci su obične pičurine... Bjezali su ko zečevi ispred naše divizije, poneki je odusto od bjezanja ali ipak nije ostao gdje je stao, poslan je direknim putem bez presjedanja u pakao...
Pajdo moj, BiH mediji su kao i uvijek kasnili u svemu ali su zato mediji u Hrvatskog digli toliku halabuku. Zali se Zagrebu na njihove medije.
Ovaj tekst je objavljen prije više od tri dana. Zašto ga stalno obnavljate?
Politicki mrtvac. Njega su hrvati vec prekrizili...
Politicki mrtvac. Njega su hrvati vec prekrizili...