Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahhahah ovaj lik je neiscrpan izvor zajebancije hahahhahahah ali na sva tri jezika hajhahahah
@nisam_tu Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
Poslati kontra pismo Palmeru i reci da je covic i dan danas dio UZP-a i da urusava i podriva sistem Bih i da takvi nosioci EU vrjednosti nemogu oredvoditi Bih na putu ka NATO i EU.Suplja i udvoravanje Palmeru.Strrucnjaci nek sastave kontra pismo i objasne ko je covic
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa Čoviću, prvo mandatar, onda tehnička pitanja.
@Krivaja1952 Sjetite se ovoga kad sljedeći put budete kupovali Janu, Jamnicu, Dukat, Ožujsko, Karlovačko! Sve ovo finansiramo mi koji kupujemo hrvatske proizvode. Budite pametni dovoljno pa kupite Tešanjski Dijamant, Oazu, proizvode Milkosa, Zeničke mljekare, Tuzlanske, Sarajevske, Banjalučke pivare.
@Krivaja1952 .....mislim da je hercegbosna zasluzila da ide u nato...najbolje je prisjedinjenje hrvatskoj i automatski su u nato....
prpa brale, prpa
Vi iz HNSa i HDZea pametni,a Palmer budala...
Namzi guzu vazelinom da ti bolje udje milokliz
Dok ti puses u istu frulu sa Dodikom..nista od Evrope
koji su balkanski politicari bilmezi! ne shvataju da je politika na balkanu ista neovisno tko je predsjednik I da oni podrazavaju cijelu bih,neovisno Kosovo. gluposti kao ovu od covica nitko ne cita /iso se odnosi na ostale nacio 'zastitnike'!
SKUTOR,=KAMENJARSKI SRBIN JE VISESTRUKO PREFRGANIJI OD POSTENOG BiH PRAVOSLAVCA.
Za ovog su i rođeni skontali da je dvoličnjak kakav se rijetko rađa.
koji prevrtaner, al proćitan je
mislim da je hercegbosna zasluzila da ide u nato...najbolje je prisjedinjenje hrvatskoj i automatski su u nato....
Kaj ti stožerniće misliš da gosp. Palmer ne zna s kim ima posla ..., uključujuči i tvoji academsku malenkost...? Pa ti i ba-ja ste sigurno njegov prioritet , i nikakvo pisamce-čestitka neće te spasiti od energičnog stava , a nadam se i još energičnijih mjera...
Palmer je informisan prije dolaska o kakvom se smradu i uzp-ovcu radi. Cu oni predvodnici prema eu i nato. Lazovi bez obraza
O kakvoj bolan EU pricAte godinama. Samo lazete pvaj jadan narod. Nama su vrata njihova zatvorenja, zakljucana i nikad necemo ih otkljucTi dok je god ovaka situacija i dok imamo kantone, genocidne tvorevine, distrikt i tako ta sranja. Nikad mi necemo znati za bolje. Ovo sto pricaju to su price za nepismene penzionere i za malu djecu!
Ti si obicni lazov i munipultor ko ce to da povjeruje sto ti govorid(LAZES)
on sam sebe slaze dok zine... nije mu lako nikako ... znaju ameri sve ne brini... mozda je srbijanski zet, ali politika amera je ista ..
Cudi me da mu nije napisao kako su Bosnjaci srusili most, a on i njegove kolege napravili novi...