Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pablo Escobar je mala maca za ovog nositelja ustaskih vrijednosti ... njemu ne treba suditi, vec oteti svu imovinu i na dozivotni zatvor ...
Čovići nisi legitimni predstavnik hrvatskog naroda u Predsjedništvu RBiH, nego si član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda.Dakle, nisi predstavnik svih hrvata na svu sreću. Samo tom izjavom dokazuješ da si UZP-ovac.
Čović je dobio najveću potporu Hrvata, tako da predstavlja sve Hrvate u BiH! I on ej legitimni predstavnik, a nek Komšić pokuša osovojiti glasove u Vitezu, Posušju, Orašju, ne vidim zašto se ne bori za te glasove Hrvata?
"Neprimjereno je prozivati HDZ kao krivca za potencijalno širenje kriminala!" Čuj ti njega. Koliko je ta spodoba ispred tebe maznula iz državne kase samo prošle godine? O tebi sve znamo i došlo ti je vrijeme za žetvu!
Lijepi i dragi Josip Broz Tito, soferi ostavljali svakom djetetu po 6 miliona maraka, ko ne vjeruje neka pita predratnog komunistu druga DRAGAN ČOVIĆA:
ma joj gdje ce HDZ?! ts, ts, ts
Kad kriminalcu kažeš da je kriminalac i on se uvrijedi.
SDA zmija oko vrata BiH vec od 1991.
Ah što su zube oboje stisli.Đaba im kad cijeli svijet zna da oni jedini prave nered u Federaciji. Neće da usvoje Izborni zakon, neće da usvoje krivični zakon, samo se nešta dure ko udavače, fataju Kormakovu za rukave, a žena im je lijepo rekla da Erdogan u Sarajevu i ona ruskinja u RS- nisu ni izbliza opasni po BiH, kao njihova isprazna nastojanja koja će im svijet najzad morati osporiti da oni sami sebi nešta biraju nekakve predstavnike u vlasti ili člana Predsjedništva.
Ma nisam ni procitala tekst; vjerovatno objasnjava da su svi sve pogresno shvatili Ni jedan narod u Evropi nije toliko izvaljivo gluposti pa posle tvrdio da je izvuceno iz konteksta . Fuj fuj
Ma duša naša. Gdje mogu on i HDZ biti krivi. U pravu si Dragane, treba očitati lekciju zapadnim ambasadorima. Sta oni znaju?
jok eto ja radim kriminal hhhaaaa smijesan si
Budalaš. sve da je u pravu ko će njegove škrabotine čitat, kad se politika EU i USA zna unaprijed.
Ocekuje covjek da mu se izvinu sto su ga ufatili da krade!
Kako Zapad vidi da nema polugu za uticaj u BiH i da Hrvate raseljava tko stigne doli a pogotovo politika HDZ BiH s '' ima l' mene tute '' pristupom a dooooobrim brojem su bili u SDB i UDBI prije odlučili su reagirati...mensečini prekasno....Zeleniku ako odaberete jedina šansa (ako i to nije prekasno) ,žena koja ne radi na raseljavanju Hrvata doli uz Crkvu i bori se za o(p)stanak...HDZ BiH privjesak SNSDa dobro radi samo za RS...
kada se malo bolje zaviri u DNK i te Zelenike, nađe se svašta. Tako da je malo kasno izašla na teren. Utakmica je počela i njene nepoznanice postaju poznanice!
Kriminala,rasizma,rasizma,nacionalizma I nacizma
Ko te pita Covicu , tvoje je odzvonilo u oktobru
Prepao se..prepao se krmak. A ušaaaaa