Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad najveci mafijas u drzavi prica o duhovnom ohrabrenju, ne moze a da ti se ne povraca. Ovo je zemlja dobra samo za mafijase i ratne zlocince i samo ce oni, na kraju, i ostati ovdje!
Mislim da Papa nece nasjesti na jeftine trikove ovog licemjera. Zna on dobro za tzv. zapadnu Hercegovinu i lazno ukazanje Gospe , na kojem se zgrnulo milione eura. Jos kad bude upoznat da dolazi medju najvece licemjere u katolickom svijetu (upravo protiv kakvih se bori, cast izuzecima u Zap. Hercegovini), ima ponudu glatko da odbije.
Da su svi oni koji su se 6.juna 2015. tiskali u prve redove, oko ovog po svemu izuzetnog čovjeka i slijedili njegove poruke skromnosti, odavno bi budžeti bili rasterećeni luksuznih automobila, arčenja i prekomjene potrošnje.
Dje papa zakoraci to ce biti katolicko zapamtite.On ti je ko onaj sto obiljezi svoj rejon...
Ti bash papak....ovaj papa je lik pravi
Joj jeftinih trikova :D
Nrma treceg , taman da dovedes cio Vatikan u Mostar
nek si ti njemu reko
@novi- vazi i za sve ostale
Čudno, trebao ga je pozvati u Međugorje, kod Gospe na viđenje.... u pošti...
Jesi Papi rekao da organizuješ koncert za zločince te da ti fašista pjeva na koncertu? Da li Papa zna u kakvu sredinu si ga pozvao?
nekom zloćinci drugima heroji čuj fašista po ćemu si zakljucio.. mene vise brinu muslimani dole što se tiće sredini di bi eventualno došao
Nisam znao da Vatikan i papa primaju KRIMINALCE u posjet Postujem Vatitan kao i ppu ali trebali su se malo bolje raspitati
Je si li mu rekao da ste ugrozeni u BiH.
Vako se kupuju ovce kamenjarske ercegovačke. Mora da su sad ercegovci kockasti ponosni na svog pricednika !
Sutra vijest obijen sef Vatikana..
Brate, prste dalje od Pape. Nemaš ti s tim čovjekom u svetim Ocem ništa. U RS bi trebao papa otići i vidjeti s kim ti šuruješ dok sprječavaju povratak Hrvata u svoje krajeve. On treba ohrabriti Hrvate i katolike u RS gdje smo ugnjetavani, a ne u Hercegovini koja sere na ostatak Hrvata.
Talijanska qrva isla u Vatikan traziti para. Žabaru pišljivi.
...a, što političko, matere ti......odvojite politiku od vjere...biće svima lakše...