Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čoviću, da budemo iskreni, mi tebi i HDZ-u ne vjerujemo kada kažete da ste za BiH jer vas uopšte ne interesuju drugi krajevi BiH ( u RS na primjer) osim ono što ste u ratu ""zapišali", na to sve dodate saradnju sa secesionistom iz Laktaša a protiv Bošnjaka i često protiv državnih interesa. Sa takvim nastupom nemojte očekivati relaksaciju.
Jer bi "relaksacija" u tom slučaju značila udovoljavanje vašim interesima koji postepeno vode u disoluciju BiH.
pa čovjek je upravo priznao da nije sposoban da poboljšamo odnose u Bosni i Hercegovini i da se zalaže za ono što bi trebalo da donese mir i prosperitet
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj nikako ne želi da skonta da jednom čovjeku koji je uzimao civile ratne zarobljenike i slao na prinudni rad nije mjesto u politici vec u zatvoru
Hoće Ako bude radila samostalno i ako ne bude morala slušati čovićeve upute i naloge. Od pamtivijeka žene su bolje vođe od muškaraca i imaju bolju intuiciju. Vidjet ćemo. Bilo bi dobro da je i Sebije treči član predsjedništva i da ih vidimo. Ovako Bake mora biti đentlimen i popuštati damama 😉😂
Mi budale
Mi budale
Hm. Duda kosa, kratka pamet.
Veliki gospodin. Pušta mjesto nekom drugom i time dokazuje da je sva priča Bošnjaka o tzv Čovićevom interesu za fotelju samo i isključivo nacionalizam s dna kace, koji s Čovićem nema ništa a ima sve sa bošnjačkim nacionalizmom i šovinizmom. Kažu Čović je najveća smetnja BiH, evo sad nema smetnje. Ostali bez aduta. Polako izlazi na vidjelo tko je točno smetnja napretku BiH. (Fundametalisti u Bošnjaka, koji mrze sve što nije muslimansko)
Hahahahahahaaaaaaaa
Zar ne bi bilo bolje voditi pametniju politiku i ne sprovoditi otimacku is ZG? A ne mijenjat osobu koja ce voditi istu politiku koja vas vodi u propast? Nisi ti problem, vec vasa politika.
Otimačka politika? Ko kome šta otima? Šta ZG otima ?Niste normalni s takvim razmišljanjem.
Najveći muljator u BiH je Željko Komšić. Uvijek je govorio da se u inat Čoviću kandiduje. Evo čak se i Čović sklanja iz politike, jedino Željku ne pada na pamet. Hej,12 godina u Predjedništvu, ništa uradio nije i ima namjeru biti duže u Pedsjedništvu od bilo kojeg diktatora u svijetu. Sad grozničavo traži nekoga po kome može pljuvati u predizbornoj kampanji.
Legitimni ili promicatelj europskih vrijednosti i Bogu si dojadio
Al semi covjek iskopa duboku jamu...
koji je ovo muljator..prvo je ucinio sve moguce da dodje do te stolice, i sad kad je vec sve propalo i, kada nema sanse da neko iz UZP-ovskog HDZ-a bude izabran kao clan predsjednistva i sad se palamudi o nekim odnosima i tako dalje
Nisi ti nikada bio za poboljsanje odnosa. Tebi odgovara kaos
Samo u jedno vjerujem. DA TI NIŠTA NE VJERUJEM.
Nije se kandidovao jer zna da je unaprijed izgubio. Dodik se nije kandidovao ponovo jer zna da će mu mandat proći kao ovaj provaljujući se i u sukobu sa ljudima kojima je BiH na prvom mjestu.
Crnogorci to jednistavno kažu: LAŽI LAŽO DA SE VESELIMO.
Kakvo povjerenje??? Ti cetiri godine blokiras sve sto si blokirati mogao i sto ti je nakaradni ustroj drzave dozvolio. To sto ti trazis je nista drugo nego plemensko odlucivanje i apartheid i to treba jasno i glasno reci. BiH se mora organizirati kao i sve druge drzave. Razlicitosti se moraju postovati i stititi, ali u drzavi mora bit jedan presjednik drzave, jedan predsjednik vlade i jedan parlamenta. Nikakav problem da ta tri mjesta popunjavaju predstavnici razlicitih religija.
Svoje predstavnike na nacin na koji to ti trazis biraju samo manjine.