Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorice se oni, al kad na k....u nikne nokat.
Budeli Bakir popustio ovom Juznom srbinu, i dao mu izbornu jedinicu, ili mogucnost da oni samo kamenjarski srbi biraju svog predstavnika u Predsjednistvu, bice najveci izdajnik u istoriji Bosne. Ni Babo mu nece biti ravan. IZMJENA IZBORNOG ZAKONA JE UVOD U PODJELU OVE DRZAVE.
Hahahhah koj je debil ovaj Covic... kao on planira neke nove vjetrove - a Izetbegovicu ce predloziti da se bezuvjetno formira Vijece ministara (tj po DoDickovom) i predlozit ce mu izborni zakon po svom... HAHAHHAHA jel on misli da je neko vesla siso
Morate priznati da ste vi propala generacija politicara koja nista nije uradila.
covicu ti si najpodmukliji od svih licemjera...nema vijeca ministara bez NAP-a...nema izbornog zakona po uzp mjeri! To treba da ti je jasno....za sve to ti je najbolje da kra-de-ze uzme puske u ruke i pokusa tako doci do izbornog zakona jer neces ti uraditi ono sto je mate boban htio u ratu! Bolje opet rat nego da nam sudbinu kroje uzp i genocidasi protiv kojih smo se borili u ratu!!!
Predlozit ce mu vjerovatno neko mijesano meso ili teletinu ispod saca,neku laganu muckalicu poslije ili dagaru sa mijesanom sezonskom salatom i punjena pileca prsa. Tiramisu i ledene kocke desert i zatim ce se mirno razici u svoje jazbine odakle ce i dalje lajati jedni na druge
Kockoglavi iz te tvoje tintare nema ništa pametno da iziđe spašavaj korumpiranu hrvacku.
@biglogika Iz Bosne se javljaš da nekoga prozoveš za korupciju?! :D
Nooroodooe znoodooe
Prodo si se dragane davno, isto kao i druga dva predstavnika naroda...
Ovo sto Covic trazi, to je BiH hrvatima Alija obecao. Imate na netu govor iz 93' kad govori da BiH treba imati tri federalne jedinice koje ce imati svoje nivoe vlasti...Bosnjo dozovi se.
@sarajevowinter Tad je obećo jer mu je hrvatska čuvala dupe, uvjek je plan bio da probaju nešto svoje sprovest. U realnosti 2 entita su samo početak federalizacije u BiH, sitnije od toga su kantoni i županije koje imaju široke ovlasti tako da je BiH decentralizirana, samo određeni ljudi koji ne vide dalje od smrdljivog Sarajeva maštaju nešta drugačije.
Jad, čemer i čmar
Čoviću je najbolje da Baketu predloži da mu Bake jebe malo staru majku,malo ženu.
Hahahhah koj je debil ovaj Covic... kao on planira neke nove vjetrove - a Izetbegovicu ce predloziti da se bezuvjetno formira Vijece ministara (tj po DoDickovom) i predlozit ce mu izborni zakon po svom... HAHAHHAHA jel on misli da je neko vesla siso
Nista bez rjesenja hrvatskog pitanja!Moramo se osigurati da opet ne bude fasizam bosnjaka prema hrvatima!Bez toga-nista!Sve ostajer na cekanju, eu i nato !
...ja kako god skontam niko nije predstavnik 'rvatskog naroda do srBin Covic...
Bošnjaci ne prihvatajte ovu diletantsku politiku koju osmišljava, nameće i vodi ''prvorođeni'' od milja : Moj Babo je, moj Babo je.. ''Kastinska država sa šmekom srednjega vijeka...''
Dragane samo oštro s muslimanima
SDA je napravila veliku grešku sa izborom Komšića. Sad su se približili velikoj Srbiji više nego ikad. Sandžak, Bosna, itd. svi zajedno u jednoj zemlji. Nije to baš cilj svih bošnjaka.
Piši propalo .