Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi od Hercegovine Herceg-Bosnu, a od Hrvata nacionalnu manjinu
Nikad bosna neće biti islamska drzava....nije turcima pošlo za rukom da id nje to naprave za 500 godina vladavine....pa neće moći ni ostatak turske imperije-23 posto sadaka landa koji preživljava od donacija i međunarodne pomoći.Neće vam proći.Boriti ćemo se protiv osmanliskog fašizma.Prvi genocid koji iko napravio na ovim krajevima nijsu pocinili srbi ni hrvati-pocinili su ga osmanski turci islamizacijom i ubistvima i progonom.Neće vam proći.
čoviću hoćeš li kavu kad već pušiš
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
isti ste vi obojica.. obojica radite za svoj dzep a krijete se iza naroda
Ljudi dosadni ste vise sa ovakvim komnetarima
Price za malu djecu ofirni ste jucer izasla vijest da SDA finansira TV HB pa sad Covic spasava jarana svog da se ne prica o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Senad Fake, znao sam da ste glupi, ali ovaj komentar je sve nadmašio i potvrdio mi ono što sam već znao o vama!
Za pocetak, prvo Srbima u Hrvatskoj vratiti status konstitutivnog naroda i ne opstruirati im povratak u njihove domove i oduzimati im imovinu. To je narod nad kojim je izvrsen genocid u 2. svj ratu! Bosnjaci takodjer trebaju dobiti status konstitutivnog naroda i u Hrvatskoj i u Srbiji. Covicu bori se sa svojim jaranom Dodikom da Hrvati dobiju status konstitutivnog naroda i u Srbiji!
Čoviču NAR !
samo HERCEG-bosna i MIRNA BOSNA!
mi europejski hrvati smo objasnili braći europljanima da su cca 50% tzv. bih ČISTI ISLAMISTI! nakon takve spoznaje u eu više se ne tolerira islamistički barbarizam, mašala.
Ја би замолио све који тврде да су Босанци: католичке, исламске и православне вероисповести. Да то исто право дозволе и Херцеговцима. И да им дају право на језик. Не може Босна бити колонијалиста над Херцеговином.
zamislite da turci u Njemackoj ili marokanci u Francuskoj, kojih ima vise procentualno nego hrvata u BiH, zatraze legitimno predstavljanje i pravo veta na sve moguce odluke na svim nivoima vlasi?!?!!
Blago dusmanima, jer su bosnjaci u BiH razjedinjeni na 18 stranaka, a sve uz svesrdnu pomoc domacih izdajnika, placenih medija, prezaduzenih voditelja privatnih TV stanica (Fake TV)...
Sacekajnmo slijedeci popis i svakako cemo imati crno na bijelo da ova manjina vise nije konstitutivan narod u BIH a poslije samo po Ustavu.
Sacekajnmo slijedeci popis i svakako cemo imati crno na bijelo da ova manjina vise nije konstitutivan narod u BIH a poslije samo po Ustavu.
Kad ce napokon procesuirati ovog zlocu za iskoristavanje zarobljenika iz koncentracionih logora.
Pseudo(lažni) Hrvati žele vlast 50-50% a ima ih 9% , uz to svi imaju putovnice EU i rezervnu državu. Je...o mamaru onaj ko dozvoli DVOJNO DRŽAVLJANSTVO ! To nigdje nema !
Vama dvojici je istekao rok trajanja, provaljeni ste, svađajte se kolko hoćete džaba vam je neće biti rezultata.
hrvati trebaju biti nacionalna manjina i svim bi bilo bolje. Prestanite kupovati cro prozvode
Čović hoće treći entitet i to je sva priča iza ovoga.