Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SEJDO KOMŠIĆ je razlog. SVAKA ČAST!
Samo blok pa neka ŠLJIVKO Sejdo bude predsjednik dozivotno
Ako ste i malo dosljedni svojoj akademskoj tituli i pocasnim doktoratima,morali bi ste znati da : KONSTUTIVNOST nije nigdje upisana u zvanicnom aktu o mirovnom sporazumu/koji je ujedno i jedini vazeci Ustav BiH/.Naime u tom aktu pise ;KONSTITUENTNI narodi,Ako ne rabite dovoljno kvalitetno engleski jezik ,molim vas potrazite nekoga da vam to objasni.
ovo je izgleda jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Jedi gofna
Ovaj kriminalac se pozalio na polozaj hrvata? Pa on im iz ociju krade. Kriminalac ,kojeg oni koji su isti kriminalci kao i on, nisu zatvorili vec ga pustili na slobodu, i da takav sljam lopovski cijelu drzavu sad zavija u crno. Ma nama ovo i treba. Oni kradu i ko fol se svadjaju a mi samo citamo i komentarisemo. Nemojmo izaci i govna rastjerat iz fotelja. Svi su isti,samo svoje dzepove pune a narod ide na javne kuhinje
Bas dobro neces nauditi konsruktivnom radu Delegacije RBiH
I jedna vreća malina za mog Čovića
sta molis ljigu treba izolovat svako smece koje u bih ne zeli ,,,tacka
Pogledaj FACE-TV subote pa i ptici na grani je jasno da ste vi politicari na vrhu okrenuti KRIMINALU a ne na izgradnji drzave i da je svim gradzanima bolje bez obzira koje su vjere i ko je ko svi smo mi isti vidis kako CORONA ne bira jer nezna ko je ko.
Pa Covicu ti negiras genocid koji su napravili PRLIC I OSTALI i jos to podrzavas sto su to ucinili .PODRZAVAS UZP cijelo vrijeme kako te nije stid umjesto da sjednes sa Zeljkom i da se dogovoris kao covjek on je veci KATOLIK OD TEBE jer on postuje razlicitost a ti mrzis e to je razlika.
zadrati lovu u Sarajevu, Tuzli, Bihacu, a rusofil neka pusi
Vama balijama smetaju Rusi jer su Pravoslavci. Da su došli Amerikanci onda bi bilo evo oslobodilaca, pobijte i otjerajte ove Srbe
Koliko se puta ovaj covijek sebi zgadi svaki dan!? Koji pijun!
"a istakao je nezadovoljstvo i zbog izbora Željka Komšića (DF) za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda." sve rečeno, još kmeči što ga je Komšić razvalio ko beba zvečku
Ne vidim da hrvati nesto losije zive od kako ti nisi u Predsjednistvu. S druge strane blokirajuci EU put upravo ti hrvatima (i ostalim) otezavas zivot.
On prihvata samo ad hoc komisiju za pregovore sa Rusijom.. ako je ima ... neka pregovara sam sa sobom preko Skypea