Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjenjaj izborni zakon.. Jedan predsjedik.. Jedna vlada ... Jedan parlament. i ostalo sve Opstinaki odbori..
„Dnevni list“, novine iz Mostara, je još u decembru 2004. godine izvještavao o pregovorima za izbor gradonačelnika Mostara, odnosno pritscima Izetbegovića i Džaferovića da SDA podrži Bešlića. Tada su Hrvati, nakon višednevnih pregovora, dobili gradonačelnika, i to zahvaljujući dogovoru SDA i HDZ-a. Opet ce Bakir prodati Mostar Covicu.
Moze li za vas jedno mudo marijanovo, ponesite jedno i onom trgovcu ikona.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dva jarana
@citamotuA4 HAHAHHAHAHHAHA viris mu iz guzice botu
kao Momo i Uzeir.
SDA+HDZ=APARTHEJD
Ako se ovo oko IZ po Čoviću odnosi samo na federaciju dok je RS ostavio po strani a šta je sa Posavinom
A jel ti Dodo to odobrio posto si pod njegovim sefovanjem.Moj Dragane nisi vise bitan ni svojima a kamoli drugima.Hahaha
Ode Hdz iz Mostara.Sad privremeno Listica ce vam biti baza.Nego reci ti nama ima li kakvih hapsenja uskoro oko perjanica Hdz-a.Mislim da si prodao Mostar i da su ti Hrvati poprilicno okrenuli ledja.
Ocekujej promjenu Dejtona i silazak sa vlasti.Pa poslije toga trebalo bi provjeriti sqbrana djela i ako ima dokaza onda ocekivati istrage te ukljucivanje tuzilaca.To svi normalni ljudi ocekuju.
bakire jel doso mostar na red za trampu?ti i tvoj babuka ste rastocili bh da valja.bakire jel tebi bh od blazuja do semizovca?
Ovo je ono ceracemo se do Sudnjeg.
Evo Njonjo,a ovi što misle ko i on,nek ga mami ponesu 🖕
Bakir mora odstupiti zbog nedovoljno dobrog obavljenog posla kod SA i teško mu pada da će Čović ostati i dalje u igri. Ali nije trebao organizovati biranje Komšića pa bi taj otišao prije nego on. Ovako Hrvati u obrambenom položaju. Svi imaju EU pasoše i samo čekaju.
Ja mislim da bi vi trebali u zatvor i to odmah koliko ste pokrali ovu državu koja tebi Čoviću ne valja a finansijski si jači od pola Hercehovine.
@Njobenjobe COVIC je mala maca sto su ovi pokrali iz SDA..
sta smo mi sebi dozvolili ko da nam nasim novcem upravlja
Bakir je jednostavno pomješao lončiće. Sad ga birači vide kao jednog odgovornog za udaljivanje od EU i pristupanje srpskoj bezcarinskoj zoni takozvani mini šengen. Srbija, Turska i Rusija kao patron. Bakira se sad više indetifikuje sa trojanskim konjem. BiH građani žele u EU i to što prije.
Mrsssssss obojica....a i onaj treci iz laktasa.
Halo, narod hoce posao, izlazak iz siromastva, dostojan zivot! O cemu vas dvojica pricate!? Dokazali ste da ste nesposobni za ovo sto narod hoce pa se bavite nabacivanjem loptice jedan drugome. Nadam se da narod na sljedecim izborima nece biti politicki nepismen.
Ne sumnjam da ce se dogovorit samo da ostanu na vlasti. Smece politicko