Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRADU JEDAN SMIJEŠ SE ŽRTVAMA U LICE STOKO JEDNA TI SI JEDINI KRIVAC A NAŠA RAJA PLAĆE ZA VUKOVAROM ODRAĆETE HRVATI IZ HRVATSKE
jebbi svoju islamsku poturčenu nanu i plači.
UJKO NAHEBEM TI SE MRTVIH
i mi tebi pederčiću, mrtvih, živih i novorođenih.
Tebi nesto zao? Ha ha ha ..pa ti se igras sa BiH otkad si na toj funkciji.
Nastup Vukote Govedarice u Pljevljima 2010. Prvi u Srba! Narodni guslar: https://www.youtube.com/watch?v=OwhAd7iVB3U
Čoviću, ako misliš da si ti i tvoja bratija nešto ućarili - grdno se varaš - N I S T E! Dolazeći dani će to pokazati! A tvoj imenjak već ima pune kufere " starih" predmeta, koji nisu zastarjeli! Budi spreman!
HEHE, sad je Covic kriv, a ponizavate nas stalno Bosnjaci, ko vas hebe,
Ustase,od sada ste nacionalna manjina. Dok skroz ne nestanete.
mrš stoko
Ma nista gori govanac od Bokira i Duduka, sve ista govna, drugi paket. De skontajte vise jednom glupi balkanci da vas karindzaju u mozak, de jebajite mater ovome kosto svome, nemojte to nacionalizirati bolan, ne valja to.
Sultan Mehmed je usnio dan prije osvajanja Bosne: Ebu Bekra, Osmana i Aliju. Pitao je da mu se san rastumaci. Zemlju koju si video je Bosna. Vatra koju si video je vjera – islam. U toj zemli ce se islam zadrzati do sudnjeg dana. Do sudnjeg dana biti ce iskrenih prema Allahu dz.d. Do sudnjeg dana biti ce finih ljudi. Do sudnjeg dana ce biti velikih heroja i janaka. Znaj da ce u toj zemlji biti malo pravde I da bi je imali, stanovnici te zemle, morace se uvijek sami boriti za nju!
A jeli ti bar zao hrvata koji su protjerani i poubijani...tuzba se odnosila i na genocig prema hrvatskim zrtvama...tvoje sunarodnjake su ubijali, klali, protjerivali..a ti nisi nasao za shodno da das svoj glas za tuzbu, nego ga dudlas Dodiku...?!...LJIGAVAC ODVRATNI!
Mafijo sada likuj iz vile od šest miliona pitao si Ivanića šta ćeš odgovoriti sudu .
Logicno, legalizujes agresore, zlocince, pregovaras s njima, uspostavis novo uredenje snjima i legalizujes njihov udio u vlasti....pa kako mozes bilo sta da uradis kao drzava bez tog prljavog dijela koji je njen sastavni dio. SDA politika je bila promasaj jos 90 te, mladomuslimani koji zive u nekom svom svijetu....
Najveci smrad na balkanu...treba hrvate svesti na manjinu...a svest ce se sami na manjinu zahvaljujuci politici koju vode. Zato im je cilj treci entitet jer ce kroz nekoliko godina biti tretirani kao manjina. Vise ce biti cigana
Zahvajuću upravo Bošnjacima koji ne shvaćaju da BiH nije Bošnjačka država nego država 3 naroda ide treći entitet i raspad BiH.
Bosna i Hercegovina-Nacionalna država Bošnjaka !
@nemojMukitako tebi non-stop u ustima bosnjackih 18,7 :) :)
Hvalati što si za raspad BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema većeg licemjera i hinjaka na ovoj jadnoj političkoj farsi u ovom pokušaju od države od ovog Draganosmrdana Govnića. Ovaj ga zabija na hinjaka ali duboko
Zašto ne gledaš svoje političare? Hrvati imaju pravo birati tko će ih izabrati
Hvala politicarima iz RS-a na rusenju revizije i odbrani Srbije. Kao i pokazivanje muslimanstini da BIH nije samo njihova.
:)))
Entitet tzv RS je pravno ostao odgovoran za genocid. Neće imati mira dok ne budu ugašeni.