Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za brigu ste ako vam je to najpametnije i najljepse bice.
Gospodin Srbin se pobrinuo da izbor ne bude veliki
Svaka ti čast Čovke. Na vlasti si duže od svih diktatora u povijesti: Moamera Gadafija, Sadama Huseina, Idija Amina, Pola Pota, Franciska Franka, Staljina, Hitlera. To nije mala stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogli ste i Bevandu i on je lijep
Lijep k'o Pantelija...
Hahahaaahahahahahahaaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
😭🤣😭🤣😭🤣
Coviceva pudlica iz Livna koja je unistila livanjsku predratnuprivredu koja je hranila 2500 porodica. Borjanu Kristo obozavaju stanovnici Livna toliko da se ona ulicama grada ne bi usudila prosetati bez njenih gorila koje je 24 sata dnevno cuvaju. Toliko o HDZ-ovoj kandidatkinji.
Opčinjen sam tom ljepotom, pameću i dobrotom. Iz Njemačke se smijem grohotom
Po…io si :)
Sta imas onda u kuci ako ti je ona najljepsa???
Nema mudrosti kod bosansko muslimanske političke elite, ponaša se kao srpska kroz 20. st. Katastrofalni političke odluke i izbori, enormni demokratski deficit, neshvaćanje da je potrebno prostore neseljene drugim narodom ispuniti demokratskim sadržajima. Rezultat: veliki gubitak ljudi i teritorija.
Kakve su vam ostale kada je ova bivša "cjepačica" karata u Livanjskoj autobuskoj stanici, najljepša. Sram te bilo krivousti što se sprdaš sa ženom.
Uvijek mu one ruke u vjestackom polozaju, ko fol dominantan.. a ne smije se kandidovat, eto sta je
that must be love
ja ne znam da se ikada pojavila igdje i ista i komentirala, kadar pravi nema sta
STRAŠNO ZA NAS HRVATE KOJI VOLIMO BOSNU
I Krišto mu je rekla "de ba odvadi malo"
Pa zar ima iko ljepši i pametniji od tebe.😂🤣😅😆😁😄😃😀
Ma mozes kandidovati i Kim Kardashian opet Zeljko u oktobru🙂🙂
Jedino Lidija Bačić, ova krešta nula bodova
Svaka stranka nacionalna u bih temelji se na fasizmu. Identitet imate u srbiji i hrvatskoj. Ostavite multietnicku bih na miru.