Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i njega u zatvor
@Wolfix,neka hapse, nije vazno tko je , ko mu yebe mater.Bosnjak sam al volim cuti kad uhapse kriminalca, nije vazno iz kojeg tora dolazi.
@Wolfix,neka hapse, nije vazno tko je , ko mu yebe mater.Bosnjak sam al volim cuti kad uhapse kriminalca, nije vazno iz kojeg tora dolazi.
Dragane, razočar'o si me i k'o čovjek i k'o komunista!
Vrana vrani oči ne kopa
E baš kada ovaj nešto potvrdi, e tek onda sam milion posto sigurna da je ortodoksna laž. Šta smo i u Bosni i Hercegovini baš toliko skrivili Bogu da nam već više od 20 godiina podari na vlast ovakve neljude. Narodeeee, kako to da su skoro svi isti svi su oni u 5 dekla, samo gledaju njih same, obogatili se i sada se zahebavaju sa nama i državom. Bože jesmo li baš ovoliko zgriješili da nam probereš najgore među nama??
@Muni,Bog sa tim nema ama bas nikakve veze, draga Muni.Narod birao, prodao glas za 20markica, sad pretura kontejnere a politicari uzivaju.Kad dodju izbori opet po 20markica i tako ce biti dok nekog politicara javno ne objesimo.
@Aguinagalde baš me briga šta je srpsko, hrvatsko bošnjačko, baš me briga kako ko govori i kako se šta kaže, dok god budemo na to gledali e VALA I BIĆE ORTODOKSNE bijede.
On ne vidi, naravno, nista sporno u ovom imenovanju jer ako bi ovo imenovanje bilo nezakonito onda bi i sva ostala bila nezakonita jer su sva ona sprovedena po istom principu: ja tebi - ti meni. Sjecam se kada je glavni drzavni revizor, Samir Mušović, sproveo inspekciju u predsjednistvu o nacinu trosenja budzetskih sredstava i tom prilikom je ustanovljeno niz nezakonitih isplata i transakcija. Epilog svega toga je da je taj Samir zavrsio na birou za zaposljavanje. Sta vise reci?
znaci sva sumnjiva i kriminalna?
U prevodu Bosnje imaju svoju kvotu i nek stavljaju koga zele, tako i Krvat rade.
COVIC BRANI FAHRU JER MU JE OVAJ OBECAO TRECI ENTITET UKOLIKO UDE U VLAST,ZATO OVAKVOM ZLOCINCU SMETAJU STRANKE KAO STO JE DF I SDP SA KOJIMA NEMA BAR OVAKVE TRGOVINE
vidi uja oi balijandera sto rokaju minuse
"Imenovanje kao i sva druga" to bi moglo znaciti da su sva imenovanja namjestena.Sam je reko!
Imenovanje kao i svako drugo, reče član predsjedništva i ne trepnuvši.... Zaključak se sam nameće da je sve u ovoj državi urađeno na isti način....
Pa traze gradani kako Ameri odmah otkaz Ziju
dokaz kako se lahko rjesavaju interesi preko ledja obicnih gradjana.
Druže, bilo je lakše sve mi u rovu oni u rovu...tu na puškomet.