Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja stvarno ne razumijem ove HDZ-ovce?! U HDZ-u se politika svodi na to da ako nisi iz njihove partije nisi Hrvat nisi konstitutivan ne mozes nista sto kao slijedi Hrvate. Pa Zivko Budimir kad je bio predsjednik Federacije oni su bili protiv jer nije iz HDZ-a a covjek bio general HV i HVO-a. Pa kako ce neko drugi da im valja??
Ovaj Covic konta mi debili. Druze ima internet, ekstremno lako je provjeriti za sta se ti zalazes. Ti si pozivao na treci entitet, suradjujes sa Dodikom u kocenju i nefunkcionisanju institucija, protiv si demokratije i zakljucaka koji nas uvode u EU, protiv si izbora, zelis totalnu etnicku podjelu drzave, spominjes raspad zemlje stalno, protiv si sankcija Rusiji, itd itd. Sad ocigledno se privikavas na status kakvog i Dodik ima, a to je da si sankcionisan i odbacen od najvaznijih zemalja.
To majstore udri po SAD i Velikoj Britaniji, to radi u ime naroda koji te izabrao, to naglasi...imas ti Ruse pajdase
kad je Bih tvoja domovina sto na granici ne pokazes njen pasos vec hrvatski
Tako je i SVIM bosnjacima oduzet HR dokumente
Crkni seljacino glavata
Plašiš se ti gnjido za svoju imovinu i te kako,sud će kad tad u BiH da profunkcioniše
Imaš ti svoj kamenjar
MOZE ON POBJEC IZ BIH ALI HACIENDICA OSTAJE
Njemu preko noci narasli testisi il mu je Mile posudio
čoviću, idi i ubij se, spasi nas sviju
Ono što se smatra tvrdoglavošću kad je cilj loš, tumači se kao upornost kad je dobar. Chovke je dobar političar samo njegov cilj od njega pravi lošeg čovjeka u suprotnom on bi nam bio dobar...E moj Chovke... ti si izabrao da budeš vrijedan sluga i velika bi bila šteta da postaneš gospodar....
Sankcije mubarak olsun želim Čoviću i cijeloj hdz populaciji
Covicu nemas vise mogucnosti izvlacenja i ljigavog i licemjernog mjenjanje politickih stavova kako ti odgovara. Upetljao si se u ovu igru gdje za tebe i tvoj krug nema vise izlaza. Stao si pred zid i doslo je vrijeme za naplatu
Pobjeće kao Jelavić.
Najveci dvolicnjak na svijetu.
Tvoj džep i džepovi tvojih su srušili ovu drzavu
Normalno je da se ne plasi americkih sankcija jer vidi i on kao uostalom i sav narod da je rijec o obicnoj lakrdiji kojom se bacala prasina u oci patriotama BiH.