Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maco sad se uvlačiš Milanoviću. A bio si protiv njega kad je tvoja Kolindica za tebe bila favorit.
Neces se izvuci iz ovoga Dragane, kamenjarski Srbine.Nije Milanovic lud, da ne vidi sta si radio na dan izbora.
Najveci gubitnici ovih izbora su kamenjarski Srbi, Covicevi botovi, Kako su lajali na Milanovica dok nisu izasli rezultati, bili su uvjereni u pobjedu Cokolinde.A kad je Cokolinda izgubila, istog momenta su poceli da se uvlace Milanovicu.Nisu uspjeli da izaberu predsjednika ni u Bosni, ni u Hrvatskoj.
Izjavom pokazao koliko se usrao Milanovićeve osvete za buseve u Vitezu i Mostaru. Ma nema šta Dragane, ti si heroj Aluminija, ne sikiraj se.
HDZ Hrvatske je de facto matična stranka HDZ-a BiH, a i onog drugog HDZ-a, normalna je podrška Kolindi, ali to ne znači "uvreda" Milanoviću, kako mnogi ovdje karakteriziraju. To što u BiH izbori ne prolaze bez psovanja, osobnih prozivki, spominjanja obitelji, Komšićevog noža u leđa nekome i skrivanja pečata je sasvim kriva predodžba demokratskog procesa.
Veliki fintaroš.
Pa Milanović treba da urući Čoviću ''orden za posebne zasluge u izbornoj pobjedi'' uz zahvale ''HDZ glasaćima iz Hercegovine, Srednje Bosne i Posavine. Da nisu toliko uprli da se pokažu ''pravovjernima'' ne bi ni okrenuli glasače u Hrvatskoj protiv Kolinde.
vidi mu usta.fujj kako je gad.
Jos mamuran od 9-og januara.
...ovaj se jos samo nije uvuko Cedomiru Jovanovicu...
Guza rqdi ko meduza...pa gdje si ti i Bevanda i svita HDZ kod brače srba za 9 Januar........da je Kolindica pobijedila bili bi......
Dragane, ko te bolan ne zna...sad ćeš da ližeš šta si p....o!
Ovom nije bitan cmar il cupa il noje samo da se moze uvuc.
Jest ovakav i onakav ,ali predstavlja NAROD.Nije predstavnik vjerske zajednice .Laznog naroda sa jos laznijim jezikom i najlazljivijim Bakirom. Fildzan ne moze biti veci bio Milanovic ili bilo ko.
zastara kriminalac nije milanivic od juce, uvlakac si bio o osto....
Ne brinite se vi Bosnje za Hrvate,dogovorice se oni i bez vas.
Nemoj se ti više ni mučiti oko izbora,svakako gdje god kreneš drugi ti izaberu..nije to za tebe.Uhvati se Aluminija to ti izgleda ,,dobro'' ide..
Vadi se sad levatu, što se mješaš gdje ti mjesto nije ... levatino ...😎
Covicu gnjilo kako to da je on legitiman, a iz SDP-a?