Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bismo ni mi ovo radili, niti vam branili biranje "predstavnika" niti vam birali Komsica da nas niste izdali 93-e, da niste pokusali otcijepiti komade BiH uspostavom tzv. Herceg Bosne, da niste pravili konc logore.. I preko toga bi vjerovatno presli, rat je bio, ali vi ste 2001-e godine uspostavili Samoupravu, pa vam SFOR uletio i pohapsio sve zbog separatizma. Komsic ne bi bio ni u planu da ne radite na stetu drzave. Dobili bi i izborni.
Dati tolike poluge blokade i sredstva za moguce rasparcavanje drzave ljudima koji gaje separatizam moze samo lud covjek.
I za kraj, pa vas je 10% u drzavi, a mozete je citavu blokirati. To ne postoji ni u jednoj drugoj drzavi. Vi ne da ste ravnopravni, nego ste u biti mocniji od naroda kojeg je vise od 55% trenutno u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prjedlog je sljedeci.Ukoliko Hrvat iz TK SK ZK SBK Pobjedi ne moze biti izabran jer nije pobjedio u HNK HK I K10. sto znaci da svi Hrvati iz preostalih kantona iako ih ima vis....e Gube pravo glasa.Cista diskriminacija.Hercgovacki glas u odnosu na Bosanski je bio tri puta jaci u odnosu na Hrvatsko-Bosanski dva puta jaci....Ovaj Covjek zeli da diskriminira vlastiti narod.
ustavni szd nije nadlazena za presudu iz Strazbura Sejdic Finci..ona JE konacana i obavezujuca.
Izbora će biti, UZP ovaca će nestati!
Draganče ublehaš , poznatiji i kao čiliričar (u punom kapacitetu..Rusofil.).., sam sebe je ubjedio u svoje laži i petljavine i to je najopasniji vid obmanee...Poručuje nam drsko i bezobrazno da mi svi , pa i međ.zsjednica, trebamo vjerovati njemu lažovčini i njegovom partneru ,lažovčini na 2, a ne svojim očima i ušima i pozitivnim regulama i zakonima koji vladaju u Evropi...
Smeće
Izbori će biti i moraju, znamo da ti ne odgovara, razguli više i ti i Dodik i Bakir, sjašite sa svojim sranjima, borite se za fotelje da i dalje se bogatite, zaboli vas za narod, maska da se borite za navodno ugrožene neke, ne znam ko je ugrožen od koga
Nemojte ni učestvovat na izborima svakako 7% populacije ne moze nista promjenit.
Dejton je svetinja i to se ne dira ,ako se dirne mora se onda i seoski prdež entitet mjenjat.
Druže to se zove demokratija. izvinjavamo se što ste (HDZ) raselili pola Hercegovine.
Izbori samo izbori Dragane pa da vas syebemo jednom zauvjek
Razumi bih te da se po tom pitanju oglasio predsjednig ribolvnog udruženja Vranduk. Ali se obratio predsjednik CIK-a.
Pa u čemu je problem? Predsjednik CIK-a rekao da će raspisati izbore? Pa normalno. Mora se NAJAVITI da će se izbori ODRŽATI. Ti još ploviš u oblacima i zamišljaš da izbora neće biti. Zeznuo si se. IZBORA će BITI i to po STAROM Zakonu. U međuvremenu možeš samo da crkaješ.
tip od palamuđenja karijeru napravio...a di je imao veze s tehnologijom te je firme upokojio...svaka čast na predstavniku ,kakvi li su drugi kad je ovaj najbolji...
Izboru mogu biti, al’ se pripremite na 4 godine blokade!
Ti si Komšiću odradio kampanju,čovjek nemora prstom mrdnuti biće opet član presjedništva
Htio ti to ili ne, Federacija JESTE dominantno bošnjačka. Bolje vam je da budete "Ostali", pa da sa ostalim "Ostalim" napravite većinu.
Vise hdz, snsd i sda ne kontrolisu CIK pa frka 😂😂😂😂😂😂