Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto osmorka sad ne trazi dva ministra u kantonu 10? Tamo SDP ima dva zastupnika. Ili je to zabranjeno podrucje za probosanske stranke? Zanimljivo.
Ovim klošarima što spominju neku krv koja je prolivena za državu. Moja krv je prolivena, al za republiku Bosnu i Hercegovinu. A ne za dinastiju Izetbegovića. Moja krv uljupi. I ne dirajte mi moje mrtve za izdajnike. Moj otac nije izdao. Bakirov jeste.
nisu tebe ni zvali nisi ti probosanska stranka
M...micu ti krivoustu kvarnu pokvarenu. Legitimni velis, e da sam sda blokiro bih vas do zadnjeg daha bo ti konakovic sve kvarno.
Dok shvatite da su najveće lažovi i prevaranti ovi zeleni građani...
Niko neće sa zelenim banditima.
Krivousti koga briga sta ti hices ili neces, tu si samo jer je osmorka na prevaru dobila izbore pa sad prodaje drzavu
Nemojte propustiti Fake Tv i nastup 8ce koji se jos odaziva i na Senad H. i njegovo kmecanjeee i standardno pljuvanje po najjacoj...Sda..
Eto ti bake tvog covica skojim si uvjek u koaliciji bio svi ti ledja okrenuli
Iskreno se nadam da ce Fadil u novom teh.mandatu zapamtiti sve drzavne praznike
što bi nisi lud, kad ti ovi iz 8-orke ispunjavaju želje kao zlatne ribice 🤣🤣
Ukoliko Dom naroda nema nikakvu ulogu u formiranju vlasti, da usvojimo tu promjenu Ustava i formirajte vlast odmah nakon toga!
Naravno da ces gledati Legitimnog Novalica sve dok ne pojedes to sto si posrao
Ovo sve vuce na blokadu jos vecu.
SDA DA BLOKIRA FBIH I BIH DOK GOD SE NE UKINE APARTHEID!
ni sda nece sa uzp.a legitimni se preracunao.
onda ukinuti dom naroda fbih. stace nam kad ima parlament.