Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosto je nevjerojatno koliko je bolesnika medju komentatorima. 😬
Razguli ba razgulii
Ovo nikom nije trebalo raditi a sad pojedini koi zagovaraju krvo prolice po ovoj preljepoj bosni iznose svoja sosjecanja pa kako vam nije zao ovoga napacenog naroda i ove zemle u kojoj zivite NEMOZE TE DA SE DOGOVORITE A VAMO SE KRIJETE IZA VJERE I TRUJETE SVOJ VLASTITI NAROD. DA NIKAD NEDODZE DO POMIRENJA. JA KAKVI STE VI LJUDI I KRMINALCI BOG TE M AS ZNO
zasto ne kazes stagod o Ahmicima?
ja cu glasat za Komsica sledeci put
Napad na krscane??? U Srilanki je 70% budista. Pored crkvi napadnuti su i hoteli... zrtve su i nehriscani (sigurno u vecem broju). Zasto se potenciraju krscani?
A što su se politicari iz BiH zabrinuli za Dunjaluk
I sve nam to rece UZP stovaoc, lijepo od njega
Mrsss licemjeru
Cuj rijeci. Kako dubokoumno......zivot, prastanje i zajednistvo.
Žao mi je svake žrtve a tebi Čiviću na bosanskom se jeziku kaže mrš.
Ja bi na tvom mjestu usta zacepio!
Ja bi na tvom mjestu ust
To jesu li kršćani ili ne je najmanje bitno, jer su prije svega ljudi. Nešto što si ti odavno zaboravio biti, neprijatelju BiH.
Za ove sto laprdaju evo koje nacionalnosti -vjeroispovjesti zive u Sri Lanci (bivsi Cejlon) Demographics of Sri Lanka Nationality Nationality noun: Sri Lankan(s) adjective: Sri Lankan Major ethnic Sinhalese (74.9%) (2012 census) Minor ethnic Sri Lanka Tamil (11.1%) (2012 census) Moor (9.3%) (2012 census) Indian Tamil (4.1%) (2012 census)
HB sto prije oformiti svoju policiju u svrhu zastite kršćana