Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ima hemije, možda bude i fizike.
Tri najgore stranke u BiH.
Vidi im faca ko da su ga primalibu guzove prije 5 minuta
Znamo mi gdje ima kemije s tvoje strane!
Treba mu vadiona za Aluminijum. A zna da bake lahko potpisuje cekove!
sta se lizete samo
pa radite onda nesto stoko!
Normalno nakon 20 i kusur godina sad ste to skontali. A sada kada ste to skontali šta će te dalje činiti?
konacno si se nesvjesno izjednacio s ahbabom dodikom smradu jedan...
Sta li ti je obecao,taj ridjobradi smrad,pa odma hemijska reakcija?Ridji je davno prodao drzavu,za svoj i Sebijin interes.Fuuujjj*.
@Diplomatic555 Prije svega reci nam zasti si odabrao bas zeleni avatar pa cemo pricati dalje.
SDA je uvijek bilo najvaznije ochuvanje i dominacija politike etno podjela pa tek onda sve ostalo. Jos od 90 tih i vezanja zastava sa SDS i HDZ pa "pregovorima" sa zlocincima dok oni kolju po BiH te posle rata formiranje etno ustava i vlasti za nastavak istog koncepta. Takva politika je uslov za njeno postojanje i svjesni su da bez etno problema/ugrozenosti/konflikta nema ni etno vlasti
Slika: Lud & Zbunjen
Ja covica vidim na celu povorke ponosa a iza duduk I bake...
mislis kemije!
Opet ovi botovi. Nije SDA podijelila grad Mostar nego ustase u toku rata. SDA samo nije jos uspjela ujediniti grad a to je bitna razlika.
Bljak, fuj