Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suplje price
Ma cijela zemlja je šuplja 😂😂😂 Lijep pozdrav iz Krajine
@HerccegBosnaPonosna: Bolji je ovaj tvoj kokosar, siguran sam. Daleko da sam ljubitel krimosa Bakira, ali Covic je hiljadu puta namazaniji od njega.
Je li neko vjeruje Čoviću i Vučiću ? Ima li toliko naivnih/glupih/psihijatriski slučajeva ??
Zašto im ne bi verovao? Pa ne lažu te oni da je BiH Bošnjačka država,građanska, nedeljiva i unitarna... ;))))
Pa vi ste psihijatriski slučajevi vi velike Bošnje i Hrvati i Srbi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čović je najveće zlo koje se "desilo" Hrvtaima.
Jednostavno ne vjerujem ovom aleksandru vučiću što god on sad rekao. Za vrijeme rata u BiH, on je poslušno slijedio četničke vojvode vojislava šešelja i tomislava nikolića, koji su mu bili mentori, i s kojima je zajedno pucao s brda i planina po bosanskim gradovima i selima. O tome svjedoče brojne snimke, koje je najlakše pronaći na youtube-u.
Koji vise laze od njih dvojice.
covicu crkotino sjeda de ne rise vise i odi zivit u susjednu nam hr ionako te nije briga za bih...sto ti nisu djeca u bih ako je drugacije...
JADNA LI JE ZEMLJA U KOJOJ JE NAJVECI USPIJEH OTICI IZ NJE.. Ghandi.
Čović mi sve veruje... Mi sa Srbijom imamo tisuću godina zajedničku ideju
Kad naprave spomenik SPOMENIK Srebrenici ispred svog parlamenta to ce biti onda neka druga srbija
Na internetu vodila se strasna bitka;vodili je hrabri ratnici sa klixa.na jednoj strani vlasi na drugoj su turci;jurisaju hrabro s tastaturom u ruci.genetske analize i izdaja vjere;snazno oruzije pred njim neprijatelji bjeze.SMRT izdrkanoj djeci cuveni je potpis;poturceni vodja s njim svoju vojsku vodi.na drugoj strani ludi zoka vreba;izdajom vjere i kerom poturice vredja.
.obje strane zovu skutore u pomoc.ali su nas mrsnuli i kunu se gospom.srpski bataljon svaki dan je jaci.na mitomanske price svaki ratnik lajk baci.al i muslimani bore se hrabro;da ti stalno genocid nabijaju na nos.
Jeli dao saglasnost za gradnju peljeskog mosta bez Bakirova prisustva
Dodik je gazija i patriota pored ove hinje, i ptice na grani znaju njihove namjere al hajde vjeruj ustaši koji ti tapše po ramenu a ćim se okreneš nož u leđa ti zabije, kad jedni prestanu napad drugi krenu, samo sloga i jedna stranka za sve muslimane naravno nikada više sda, dok god budemo razapeti na 30 stranaka svako ce nas moci yebavat, nas je najvise a imamo najmanje, balije glupe dodjite sebi il ce nas nestati
Nista nisi rekao, znaci supljare kao i obicno...
Da im iskrenosti general Djukic bi vec bio u zatvoru a posto nije covic bi trebao traziti njegovo izrucenje
Srce slatko a sutra ce se pljuvati.
Čović nakon sastanka s Vučićem: Ovo je početak potpuno novog odnosa između BiH i Srbije I cije ce paravojne formacije , od vas dvojice , izazvati teroristicke napade u BiH i podvaliti ih muslimanima ???
Čovke lopove, kralju naš XD