Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro ce 9 januar al cemo se napiti . Dolazis li covicu na slavu. Nemoj nas izdati.
@Aliibaba što se mene tiče, valjalo bi da ode svakako treba jačati partnerske odnose sa Srbima koji su naravno jedini poslali člana predsjedništva koji ima veći ligitimitet predstavljat Hrvate nego onaj drugi sa svoji građanskim stavovima umotanim u zeleni list.
Da mi je neko prije 30 godina rekao da ce nas Cesi savjetovati na evropskom putu.hmm.Al vjerovatno smo i zasluzili ovo svi skupa ovako.
Lijepa vijest da je Dragan Covic napokon presao u SDA, sad ocekujemo da postigne iste rezultate kao sto ih je postigao za vrijeme clanstva u SNSD.
Ovaj slovak se umislio ko veliki politicar donedavno mu slovaci dolazili kod nas da prose.
Jel ovaj lik ima konsenzus svih građana, da popuje po Bosni?
čuj. tako su se ispričali.pa to više i ptice na grani znaju.nego hajd.valja se uslikati koji put nek misli narod da smo pametni.
nema komsic veze sa sda I on kaze prvo anp pa vijece! znaci covicu pitaj komsica sta ces da radis:):):):)
znate li lajcek sta je stav naroda, da vasem visokom predstavniku evropa omoguci bonska ovlastenja, te da radi cestito svoj posao, da nam visoki predstavnik radi po bonskim ovlastima, ne bi smo imali ovakav sljam od politicara ne bi imali korumpiran svaki vladin sektor, na taj nacin sto bi on smjenjivo podobne i postavljao sposobne!
Lajčak nebitan k'o i taj hns
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
korisnik 1000 kako si to fino skladno.samo kako se promjeni Nick ovde.pokušala sam jer ovaj mi je dosadio.ali ne znam kako.
Od kada je Lajčak stigao u BiH sve je njegovom pasivnošću krenulo naopako. Bolje je da ne dolazi ovamo niti da hoda od jednog do drugog glumeći nekakvog prijatelja BiH. Polijte vode za njim kad bude odlazio....
Odlična politika Čoviću. Ni VRS nije rastjerala više Hrvata od tebe. Treba ti uručiti orden Svetog Save
@federalac2000g u pravu si! da su srbi I hrvati trazili veceg neprijatelja nebi ih nasli od dodika I covica!
Jakih poliKiticara
Ja cu glasat za Dr.nauka Covica kad kaze da ce se boriti za sve gradjane BiH