Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su pare od akciza pdv kazni i reketarenja...
U javnosti se pojavljuje najviše Dodik, ali i Čović, a Izetbegović kao da je u karanteni a neće da kaže.
Jahaci apokalipse ...
Separatizam
Znači, spas je na korak od nas :-)
Zasto covic nije u izolaciji isao je u Hrvatsku zastooooo
Dragance cas na jednoj cas na drugoj strani a niko ga ne ferma ni 5%.
Sad je dogovoreno koliko će koji paša da uzme na ovom belaju
Joj, ako ste vi BH hrvati spali na ovo govno i onog krkana Kvesića, pored toliko obrazovanih, kulturnih, prizemnih i domoljubnih hrvata, onda ste kao nacija duboko u blatu. Gore vam je nego ovim vlasima.... Nije ni nama bošnjacima sjajno, ali brate vi ste do posera u banani !!
Daj,ba probajte neku vakcinu ili sirup na tvoj genocidnoj stvorevini
Treba skupiti šta para da im se udijeli da prestanu išćat.
COVID 19 JE NELIGITIMAN I ZABRANJUJE MU SE ULAZAK U GRADOVE SA HRVATSKOM VECINOM JER JE NEPOŽELJAN PORUČIO JE DANAS ČOVIĆ.
COVID 19 JE NELIGITIMAN I ZABRANJUJE MU SE ULAZAK U GRADOVE SA HRVATSKOM VECINOM JER JE NEPOŽELJAN PORUČIO JE DANA ČOVIĆ
Usa nan je sazad
@gooUser1585206265 😂😂👏
Toooooo! Samo se grupišite!!!!