Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznamo što će Bosni predsjednici kad su oni stvarni predsjednici. Džaferović i Komšić stvaraju samo trošak a ništa nerade samostalno.
Covic nikada nije nista radio na stetu Bosnjaka, uvijek je isao na kompromis sa Bosnjacima, a oni ga svejedno mrze. Koja glupost. Ustvari, jedini koji bi ga trebali odbacivati smo mi Hrvati, jer nista nije konkretno napravljeno i konstantno narod iseljava.
@Bogec strasno je to koliko su vama mozgovi isprani
Covic i Dodik se izgradise u prave politicare koji rade ono sto njihovi biraci ocekuju dok je Bakir jos uvjek na trezorskom nivou.
samo vi narod ložite i pare brojite
Dogovor je da se ne dogovore
Ma daj sjasite vise u pm
Promicatelja evropskih vrijednosti 😂! :D
Dabogda se nikad ne dogovorili
Ovaj k'o i Comical Ali - najavljuje veliku pobjedu Sadama.
No razgovor . Ko te jebe
Pusti ba sastanke,nek ljudi rade u tehnickom mandatu,Zvizdic i ekipa rade odlican posao
Nema te u Vukovaru? A ti obilaziš entitet u januaru (ne znam tačno koji)
@jose2005 Na smije otići u Vukovar od šefova: Mileta, Vučka, ...
Kako sam objasnio. Dodik i Covic cekaju da SDA rijesi vlade TK, USK I KS gdje nema vlast i pakuju svima da preuzmu kao Kukicu i kupovinu bijedica, pakovanje Aganu Bogunicu za USK, jos da napakuju sestorki za koji dan uzivo i evo Covica najavljuje vlast jer je SDA vratila vlast kantona i 2 milijarde mogu da se puste u pljacku.
@Mecem Napakovali Aganu Buniću? Kako? Ubacili mu španjolsku mušiću u piće i navili sexy videe?
Da ne zaboravim nastavak. ANP I NATO su paravan i sredstvo za blokadu jer godi i bakiru i Dodiku, Covic je tu nebitan, samo da SDA preuzme vlast kantona za raspodjelu 2 milijarde koje cekaju vlast drzave, a ANP ce nestati iz price i NATO takodje. Uvjerit cete se sjetite me se kada ovo bude zavrseno ovako kako opisujem. 2 milijarde su bitne i vlast SDA u kantonima, Dodik i Covic imaju vlast punu samo SDA nije imala.
Donedavno sam bio optimist, ali nemam vise neke posebne nade u dogovor… Oni koji bi trebali iz petnih zila zapeti i graditi konsenzus i kompromis u BiH prometnuli su se u najdestruktivniju politicku snagu u zemlji koja nas sve gura u ocaj otezanjem… BiH nije ni bosnjacka, ni srpska, ni hrvatska, nego je i hrvaska i srpska i bosnjacka! Dogovorite se! Sad ili nikad jer je ovog javasluka dosta posto cete ovim bezumljem samo u prvi plan proizvesti neke lude ultraradikale, a onda pameti zbogom.
A nek sam otišao iz te nesretne BiH! Nikad se vratiti neću. A vi i dalje samo Komentirajte...
Tako je. svaki dan iste teme. zivjela dijaspora 😋👌👌