Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da su Covic i Izetbegovici veoma odlucni i veoma lukave posrbice koji ce do zadnjeg daha nastaviti da rade u interesu velike Srbije, jedina nada za Bosnu i Hercegovinu je da ce se naci dovoljno patriota koji ce ih zaustaviti u ovoj izdaji Bosne i Hercegovine, a zatim i skupiti hrabrosti i snage i preuzeti BiHod uske izdajnicko-podanicke klape kojom se okruzili Covic i Izetbegovic. ..
crotissimusa
Sa HDZ-om će se pričati jedino kada se budu objavili rezultati popisa. A onda neka odgovaraju " svome " narodu na pitanja! A narod puno toga zna - samo ga kriminalizovani političari plaše " onima" - da bi lakše pljačkali isti taj narod ili ti puk! U tim marifetlucima isti Čović je do sada važio za mahera i Dodik mu. No, ubuduće se ništa nezna - znaju oni dobro!
marš tamo Čoviću - prljavi nacionalisto, ti i tebi slični vi nemate pravo govoriti o miru, jednakopravnosti i svemu ostalom jer vi samo živite od podjela i nacionalizma .
Da niste zloupotrebljavali svaku mogućnost koju vam je Dejton pružio vjerovatno nikakve nadogradnje istog ne bi ni bilo. I da se razumijemo, nije dovoljno izmijenjen! Treba tu još poraditi na nekim stvarima pa da moroni poput tebe i Dodika ne blokiraju svaku sitnicu kad god im se prohtije. Osim toga, eto ti jaran Dodik pa de sa njim dogovori i dođi do konsenzusa da recimo Hrvati u RS-u dobiju veća prava. Naravno da nećeš jer niti je to u interesu tebi niti njemu.
Po uzoru si na "tatu" Franju,moralno devijantni lažac krivih usta.
Ovdje je problem nesvatanja ko je suveren u BiH Tvrdnja Covica da je narod suveren i da osnovu toga gradi politicki stav je pogresan. Narod niti moze niti je ikad bio suveren u pravnom smislu. Suvere je parlament BiH. Suveren moze biti jedan i samo jedan na medunarodno priznatoj teriyoriji i svaki pokusaj stvaranja drugog suverena (parlamenta) sa izvrsnom i zakonodavnom vlasi je atak na suverena. Suveren ima legitimno pravo da stiti suverenitet i fala bogu ima ima i cime
Bošnjaci su apsolutna većina u Federaciji BiH i tu se priča počinje i završava.
Pa eto onda nek proglase HRHB da vidimo kako će to završiti.
Sta ba pricas? Jedino ovakav "dejton" dolazi u obzir: Republika Bosna i Hercegovina Bez entiteta, bez kantona, bez distrikta Nacija i vjeroispovijest su svacije pravo, da se izjasni kako hoce Himna: Jedna si Jedina Zastava: Sest ljiljana vezenih u zlatu, na bijelom platnu Ukinuti stranke, jedan predsjednik itd.
sto? sta fali da od trebinja do brodskijeh vrata bude republika? Pa druze, znas kako je lijepo zivjeti u skladu i harmoniji, bez dijeljenja, bez granica, entiteta i mrznje. Opusti se, Republika bi bila za sve podjednaka.
Republika je za sve, a ne za jedan narod. To je ono sto vi ne shvatate. Necemo govoriti sada sta je bilo tog 19. stoljeca, ali danas niko ne moze Srbe i Hrvate u BiH natjerati da se izjasne drugacije. Bosnjaci, Srbi i Hrvati zivjeli bi u jednoj drzavi.. u republici BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (2)