Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napada se tvoja nakaradna politika i nista vise. Hrvatski narod i katolicka vjera nikome ne smetaju u BiH. Ti nam smetas. Hrvati nikad.
@Ashdown Ja sam Incko, ne seri
@Incko De ne seri i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kad treba prikriti pljačku, samo baci kost među narod , na žalost uspjevaju
Jbt mate..r svoju onu poganu ,kako te nije sramota takvo nešto izjaviti kad mi hrvati katolici uživam čak bolja prava u srajevu travniku zenici ,dok nikakva nemamo tamo gdje dodik vlada. Gubo jedna Bog dao pa ti se ta usta okrenula još više smradu ljudski.
Ovaj budaletina je zajebo i duduka
E čuj mojke ti
Od naslova necu citati . O sebi je sve rekao
Lažeš KERU al ti neče proč da zavadiš narode,hinjo hinjava,ti si zlo od čovjeka,ti si ratni zločinac i mozeš komotno kazat tebe svjet mrzi,ti si lopov ojadio si i drzavu i katolički narod u BiH,za tebe je teška robija,sram te bilo LAŽOVČINO USTAŠKA
Laže ljiga strah ga izaći urinirat po noći pored rijeke Radobolje...
Ne laži Čoviću. Ja sam Hrvat i nikad me nitko nije napao ili ruzno rekao po pitanju moje vjere ili opredjeljenja. Prestanite sijati mržnju i razdor između naroda a sve za tvoje osobne interese. Gadite mi se i ti i Bake i Dodo. Opstajete na tom raspirivanju mržnje i stvaranju hibridni sukoba. Ti si taj koji nama Hrvatima činiš zlo.
Nit je on hrvat ,nit katolik! On je onaj tko raseljava i hrvate i katolike i još veli čuvajte nam republiku genocidnu! Veleizdajnik!!!
UZP
Ima vas dovoljno da stanete u jednu omanju zgradu u Sarajevu i vi bi trećinu vlasti stoko pogana
Ovaj lik stvarno voli da nalije ulje u vatru. Ne zna li on da ko se igra sa vatrom da sebi može izgorjeti prste ili ruke?
Mrsss budalo
Ti majmune hrvatski narod nisi nit si katolik, drzi se kladara
Nije problem katolička vjera nego velikohrvatski nacinalizam koji je doveo do genocida nad Bošnjacima. Etnički čistih teritorija u BiH ne bi bilo da se nije desio genocid.
Kakav genocid od strane hrvata nad bosnjacima
HDZ je nacionalosticka i pro-fasisticka bagra koja koristi ideoloski istu retoriku koju su koristili srpski nacionalisti 90tih ili njemacki nacisti 30tih....Sve se svodi na produbljivanje etno podjele, osvajanje vlasti na osnovu iste, izazivanje etno nepovjerenja i mrznje