Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno sto je covic pricao kao i muha koja je zunzala po toj prostoriji.
Ko i Muha99xx na Klixu
@HerccegBosnaPonosna HAHAHA COVIC PA TRUMP ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi mu slusalica u usima! Ne zna engleski! Seljacina i ratni profiter stigao do Amerike! I sa sobom poveo pun Kabinet djece ratnih zlocinaca!
@politika.je Sve ce mu Bog vratiti! A Bog vraca na djeci!
Bas smo bitni,mogli su ga i iza vrata staviti da sjedne
https://megafon.ba/spin-se-spinom-izbija-bravo-maestro-dragane-covicu/
https://megafon.ba/put-posla-u-prosvjeti-edin-zoletic-podsjeca-na-cosa-nostra-sistem/
a na slusalice kod cove, umjesto prevoda govora pici marko thompson!
Lijepo je što je novinar prepoznao ko su ljudi na slici, ali je za Bogu plakat što nije osnovne stvari makar proguglao, ako već ne zna. Ni Lajčak ni Dačić nikad nisu bili predsjednici država. Uredniče Kliksa, živ bio, počisti malo redakciju.
Papak, ruljak, seljacina i gnjida nam prestavlja drzavu..Koja ironija, da li da places ili da se smijes??
Seronja do seronje - sve od nasih para tamo... ( mislim na obicne ljude u svim zemljama).
Ja doso "nako"...
Hajd sad recite da Čović sramoti BiH i da je nebitan. Dodik ima zabranu ulaska u SAD, Cvijanovićka lažirala da je bila pozvana na inauguraciju jer nije nikome zanimljiva, Bakir im je još gori od Cvijanovićke, ali evo Čović je tu gdje jest i realno najviše radi na približavanju BiH i Zapada. Da vam nije njega, do sada pristupne pregovore ne bismo još ni započeli, a upitnik od EU bismo još sanjali.
@SvetiJuraj loooooooool ;D
a hahaja ahahaj dobar vic nisam odavno bolji cuo. Ti si ubijedjen da on radi za BIh ili bilo ko od njih trojice sisaca ovaca. Rade za svoj dzep zive putuju trose kolko im je volja sve preko nasih ledja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovke na slikama generalno izgleda kao da su ga Photoshopom ubacili tamo.
Potpuno bezpotrebno putovanje i bacanje para. Covic izgubljen kao i sto bi svi ostali Balkanezi bili.. Ali je lovu u padze stavio da je jedino sigurno.. E narode narode nikad pameti..
Covic covjek koji nista nije uradio pozitivno zadnjih 20 godina od kad je na politickoj sceni sem sto je pricao intelektualnim rijecnikom suplju pricu pred novinarima-
Predstavljati BiH u UN, a raditi sve na rusenju BiH a istovremeno raditi na revitalizaciji zlocinacke Herceg Bosne, koja je vrsila etnicko ciscenje svih nehrvata, pa i Hrvata neistomisljenika, kao sto bio Blaz Kraljevic. To je necuveno.
Dok je Tito vladao imao je pocasni govor crveni tepih pod nogama bijelo odijelo, ove sad niko neuzima za stvarno kao skup balkanski pedera.