Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha kaze Hrvat iz bilo kojeg dijela gleda u Mostar kao stolni grad, jer su mu tamo sve institucije. Kakve tacno institucije Hrvat iz Travnika, ili Hrvat iz Grahova ima u Mostaru. Ili Hrvat u Orasju?! Apsolutno nikakve. Koji wishful thinking dragi Covke, na kojim si ti drogama?
E pa gospodo juzni Srbi, eto vam vojvoda Dragan i njegova borba za jednakopravnost, u kojoj su on i njegovi jarani iz HDZ-a opljackali stotine miliona maraka, unistili Soko, unistili Aluminij, Lastu………sebi napravili hacijende, izmjenili tok rijeke, pokupovali vile, stanove po Jadranu, Zagrebu…..a vas poslali u Njemacku da sa hrvatskom domovnicom glumite velike Hrvate.U vasoj mrznji prema drzavi u kojoj zivite, vecina vas ce nestati iz nje za 30-50 godina. A Bosna ce i dalje postojati.
Mostar je stolni grad Mostaraca i samo Mostaraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
E moj Dragane, Idi u samoizolaciju, čeka te Dodik.
Izvali to Covic Dragan i prekrsti se sa tri prsta..
Sad se vidi ko koči Mostar. Naravno Hdz koji ima gradonačelnika 20 godina a Mostar tone li tone. Najvise se raduje Njemačka i Irska ovakvom rezultatu. Ovo je poruka hrvatima da je njima dobro ko bubreg u loju. Aferim .Nosioci Uzp vrijednosti opet jašu i opet ce kmečiti o ugroženosti, trecim entitetom itd.
Covicu ti si proljev. Dabogda imo (jos malo) pa neimo.
Tresla se gora rodio se miš ! Ništa se nije,, niti se može promjeniti ! Sve je kao i obično : Bogati će biti još bogat, sirom još siromašniji, moj narode STOKO na putu do KLAONICE
Jel dosta više ovih nametanja tipa moj grad..tvoj grad..većina..manjina..?! Pa ko koga više prepada time? Koji Hrvati..koji Srbi..koji Bošnjaci u Mostaru? Grad pripada svim građanima? Ko je nekome dao pravo da ga prisvaja? Ko? Mostarci grad je vaš? Znam da vas je malo ali samo na toj ideji možete imati svoj grad. Mostar je stolni grad Mostaraca.
Hrvati su u Hrvatskoj. U BiH su Bošnjaci( muslimani, pravoslavci, katolici, ateisti...) !
@Timonipumba25 A Dzeko je u Italiji pa je stoga Talijan sjedni profesore jedan
opaka je droga i bolest taj Nacionalizam
HDZ je nacionalisticka i pro-fasisticka partija koja jebi najodgovornija sto Hrvati ne smatraju BiH svojom domovinom i sto se masovno iseljavaju. Njihova ponuda je mizerni naconalizam, uskogrudost i pljacka
Institucije hrvatskog naroda su u hrvatskoj. A i taman vas ima 5 u BiH.
Ako su ti nakon 25 godina rata rusevine po Mostaru temelji za Europu onda stvarno si prekuco
Da nije Dario Kordić, onaj što iz Busovače granate osipao po narodu i djeci?
ma je***o ti nama mater glupu, u UK novi soj korone do 70% brze se siri , Index zraka da rak dobijes, Hrvatska i Srbija ce poceti vakcinaciju mi tek u martu.....a mi se bavimo jel stolni ili nije ma boli me quuurac vise i za stolni i za seher
hahahha mostar ce biti mostarski kad si neselio bosance a mostarce protjerao...koja smijurija
A šta, nije Zagreb stolni g....... ?
Ne kamenjarski glupane, Mostar je bosanskohercegovacki grad!