Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pripada hinjavim ustašama, niti će ikada. Kako samo pokušava da izjednači politički aspekt ove mise sa vjerskim i prikaže nas kao zadrte radikale koji ne daju prava Katolicima. Hinja, ljiga, muljator i fašista.
Sarajevo pripada svim normalnim ljudima,a ne ustašama i koljacima nase djece,brace,sestara,oceva,majki...
Mostar, Capljina , Stolac, Ljubuski takodje pripadaju svima NAMA!!!! Ali tamo mnogih danas tamo nema niti imaju ikakva prava
Prestanite vise petljati i lagati lopovi jedni svi redom
Ko stoji iza organizacije mise? Radi se o Počasnom bleiburškom vodu na čijem čelu se kao predsjednik nalazi dobro poznato ime Vice Vukojević. Vukojević je bivši predsjednik Ustavnog suda Hrvatske i zastupnik u Saboru.
SarajevaVice Vukojević organizator mise za ustaše, osumnjičen za silovanja
Muslimani nisu stradali u Drugom svjetskom ratu zato sto su se uglavmom priklonili tadasnjem rezimu. Nije mi jasno sto nisu mogli sa Srbima pa izbi ovaj zadnji rat. Iako je komunizam bio pomalo zaludjenicka ideologija opet nikom nije bilo lose. Bar za one gradske ljude koji su normalan zivot vodili i radili. Ono sve "migranata" sto je dolazilo iz kojekakvih sela zadojenih nacionalizmom i prosloscu je bilo za opciju rata. Sta sad zele ovi sa velicanjem fasizma nije mi jasno nikako.
Je li to Hrvatska opet ima pretenzije da se prosiri? Sad kad nastupa ekonomska kriza??? Sta je pitadina ove citave price o Blajburgu sad??? Previse je cudno i pretenciozno da ne bi imalo neku pozadinu...
Dragan “do jučer se potpisivao čirilicom” Čović. Kamenjarski smrdin par exellance.
Jedino civilizirano u cijelom svijetu je satrati fasizam gdje god promoli nos. Smrt fasizmu, druze Dragane.
Sta muslimani znaju sta je sveta misa, oni znaju samo mrziti hrvate i sve sto je hrvatsko. Ako je ubijanje ljudi bez suda i zakona na Blajburgu regularni cin onda je to ista stvar i sa Srebrenicom u oba slucaju su klani i ubijani nenaoruzani ljudi, zene, djeca bez suda.
Tebi sigurno ne pripada. Samo zlatnom ljiljanju, Željku KOmšiću, nakarado.
Naravno, ako si normalan ali posto nisi normalan ne stoji ti komentar.
Nema frke Čovjek. Onda Mevlud dogodine u Međugorju, i nama pripada Međugorje.
tebi i takvim ljigo ne pripada sarajevo ,,,da sam blize nebi ti sarajva vidio olosu,,,,
Fenomenalno to što se bošnjački političari, sarajevska javnost, dio židovske zajednice i drugi toliko interesiraju i zanimaju za Katoličku crkvu. Nastave li ovim tempom i žarom, mnogi bošnjački političari i 'čaršijski influenceri' mogli bi se zarediti do Božića!
Tebi LOPOVE Sarajevo sigurno ne pripada. Jado jadni!