Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kad pokusavas glumiti veceg katolika od pape , a prije 20-tak godina " druze tito mi ti se kunemo " i kamenovat autobuse te iste stranke koju sad predstavljas hahahahahaha
takvih je 90%.najveci ateisti iz 88g danas su najveci vernici,slave slave,preslave,pop im sveti vodicu 3 put godisnje a badnjake kace na odzake.eto ja sam ateista,postujem crkvu i vernike ali ovo je preterano.
@mulalicmustafa a vladike i popovi,ne svi,voze kola od 30000e.pa narod ti je siromasan,vozi klija,golf 4,neku skodu,fiata 500 itd.moraju li mercedesi.
Jedna zastava, jedna vjera jedan narod. Turci i Bošnjaci. Erdogan. Zetra. Sarajevo. Šta je trebalo da neki kurd puca ili se raznese na Erdoganovom skupu. Normalno je da su se ilegalni imigranti morali izmjestiti iz Sarajeva i najpogodnije i najbezbolnije je bilo da se sjargaju dole u HNK.
Puko cova skroz.....
UZP na čijem čelu se sad nalazi Covic, čovjek koji je uništio BH Hrvate
treba pitati i nas narod koliko ih mi zelimo u nekom vecem broju primiti, pitajte u bihacu sta kazu...a zamisli izbjeglice i migrante iz ukrajine da dođu rekao bi svako ma nosi mi to odavde. ti ljudi dolaze iz mirnih zemalja, nisu iz rata dosli, jel se neko pita koje su pare potrebne da pređeš deset granica ilegalno
Najveci krivci za neulazak ove zemlje u EU su Dodik i Covic, kao korupcija i kriminal, pa sad stize na naplatu u vidu migranata koje ce EU, pa i Srbija nagurati ovamo.
Najveća bijeda svoga naroda je baš Čović. Ovaj ispravljač krivih Radoblji, neviđeni lopov i naravno UZP-ovac (n). A fašista kako može da se vidi samo na serijama o fašizmu. No, gotov si i pored tolike zbirke " doktorata", akademičarskih zvanja - bez znanja. Sve, ali toliko zavuči sopstveni narod, nije uspio ni Izetbegović zajedno sa ženom. Jedini u istoriji je bio Hitler.
Vidi akademika, nekako je pametniji nakon doktorata od juce... Vidi kako fino konta... :)
Ahar ( štala) - on je kontao i kontao i kontao, ali ništa nije skontao svom narodu .No dobro je skontao Sebi, Krišto, Bevandi i smućenom Čavari. Svi ostali će biti kolateral, a oni će se spašaviti po prvoj domovini!
ovo se mora uvaziti jer je ovo rekao Dr. Nauka !
Covic radi najvecu stetu i nazadak svim normalnim gradjanima, sto se vidi do sad po svim mjerilima, osim neljudima i jednostavno receno bandi njegovog bliskog HDZ klana, koji su na jucerasnjoj sjednici izglasali zakon o legalizovanju kriminala, sto je i do sad bilo, da ni Covic nakon nekoliko opuznica nije osudjen, a sad je i zakonski ozvaniceno. Eto neka jos nastavi o hrvatstvu, a to hrvatstvo je za njega samo pljacka i diktatatura.
Glasamo za prof.dr. Mirsada Hadžikadića jer hoćemo da pismen čovjek zamijeni čobane koji su na vlasti !!!
Ja u orincipu nikad ne gledam ko je nešto rekao, nego šta he rekao! A ovo što je rekao Čović je uglavnom tačno. Zato ne razumijem komentare od onih koji očigledno i ne čitaju tekst. Arapi, arapska naselja i sada još i migranti su prvenstveno za nas Bošnjake veliko iskušenje i realna opasnost da se pretvorimo u neku vrstu evropske Gaze. Policija u Sarajevu ne legitimiše migrante i potpuno pokrivene hanume, a mene legitimišu. Ne znam dokle ću trpjeti taj bezobrazluk!
Pa idi na granicu Srbije i C. Gore pa zaustavi migrante. Sta cekas.
Čović Izmetbegović Dodik samo im vidite labrnje umnom čovijeku svjo pamjetna pametnom čovijeku sve jasno???!!
Čović Izmetbegović Dodik samo im vidite labrnje umnom čovijeku svjo pamjetna pametnom čovijeku sve jasno???!!
Kad mu treba politikanski nekoj strani da podmece koju nije naznacio da podmece klipove, on se poziva na Evropu, a ne racuna da u savezu sa Miletom radi sve da njihovim opstrukcijama i blokadama vec godinama onemogucavaju i drze daleko od svih EU integracija o cemu su potvrdili EU i americki zvanicnici kao i ured VP. Nije nikako propustio da kao glavno, ne navede islamski terorizam, cime sebe promovise u branioca Evrope od Bakirove najezde.
Doture doture, kako je dotureeeeee. Kako je mudar ovaj dotur. Čega je on ono dotur?? Počasni dotur?? Koja odvala od pameti aahahahahaa grohotom se smijem, mati milaaaa.