Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prihvati Bosnu i Hercegovinu kao svoju na 100 % teritorije i rješićeš sve hrvatske probleme. .. Ali ne , ti si obični vladarčić zap. Hercegovinom, imitiraš Kosaču... grdne rane
Čoviću pederu otiso si u koaliciju sa RS-om okji je ubijao i tvoj vlastiti narod,kretenu maloumni.
iduće izbore ćeš bit u penziji Čoviću, pa osnuj stranku Hrvatskih penzionera!!!
legitimno predstavljanje poglavicom - koga gdje pred čim i pred kim. meni se ne trebaš predstavljati ne fasciniraš me uopće i ne bih znao što bih s tim. ako misliš na presjedništvo bih, ono je legitimno oduvijek svakako i danas. čine ga članovi izabrani od građana bih (bosanaca-državljana bih) i to jedan srbin, hrvat i bošnjak. istina nekada su bila po dvojica izabrana od svih građana bih bez obzira gdje u bosni i hercegovini imaju prebivalište, i građani i članovi.
Covic aka Legitimni, koji je legalno promijenio tok rijeke Radobolje, jer je zamislio da njegovo imanje treba biti bas na lokaciji kuda protice rijeka. Covic vs. Radobolja = 1:0
Hrvat je izabran za hrvatskog clana predsjednistva, u cemu je problem?? Nije iz HDZ? Dalje, ko ce s tobom u partnerstvo kukala mu majka??
Čao adio papa Smradu jedan HSB
Ima li granice ovaj legitimni,udavi.
Da ovo nije najava da ce se uvazeni gospodin Goran Opsenica izjasniti kao Bosnjak za 4 godine.
Materina pi*ka ti legitimna!
Ko odredjuje sta je Legitimno aa??
Covic u grupi OSTALIH hahahhahahahahahahahahah
Krivousti treba da odgovara za iskoristavanje ljudi zatocenih u HVO logorima , koji su prinudno i naravno bez naknade morali raditi u "Sokolu" gdje on bio neki k.
u prevodu bolesnjacima politickim... trazimo partnera koji ce ispunjavati nase zelje, a prva je izborni zakon, popis 2013 i da Hdz mora imati ugradjenog svog clana predsj. i sve funkcije... kako da se ova pogubna politika po katolike i hrvate u BIH sprijeci, nemojte ici na ruke tajkunima Hdz, kladarama, robama uslugama bar mjesec dana i sami ce doci sa drugom pjesmom..
dok god imaju sve finansije pod kontrolom, poticaje i nisu oporezovanj , ljude na bitnim funkc. sve im je super ... mogu se natezati sa drzavom ... samo ih udariti po finansijama i onda ce zakoni niz vodu jer tajkuni imaju prioritet..
AUUU Covicu i Dodiku nikako ne ide na ruku sto ce gradjanske stranke uzeti vlast i na kantonu i u federaciji.....gledaj sto hoce gradjanske da predstavi kao bosnjacke...ociti SPIN NA KOJEG TREBA regaovati pred svim medjunarodnim medijima ostro odmah na pocetku !
On i dalje loše blefira, iako su ga svi pročitali. Kako su samo izašli za sdaovcima, poput cuka.