Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMA ONA NIŠTA NI KARAKTERA NI SAMOPOUZDANJA DA IMA IŠTA OD TOGA NEBIH UZ TEBE BILA MOJA LOPINO ČOVIĆU. Pored lažnog invalida domovinskog rata nema ta ništa,ona nije uopće kompletna osoba za predsjednicu,nema ona pojma šta znači riječ obitelj.
KABANICE NOSE A,NE PADA KISA SVASTA ZA VIDAT.
GLASAT CU ZA HSP HDZ 1990 I MARTINA, ZBOGOM HDZ
Kao da će kiša!(tužbi) Vidi im kabanica (Kineskih od 5 KM)
Hvala na informaciji.Još malo pa će te pozvati na razgovor za posao u SA-x-u.
Sta je ovo, skupina ruralnih likova?! Vidi im glava!
Izraelski ministar za ekologiju Gilad Eran upozorio je u četvrtak na mogućnost pokretanja nove vojne ofanzive na Pojas Gaze, pošto su palestinski militanti u proteklih nekoliko dana izvršile nekoliko raketnih i minobacačkih napada.
da budem iskren, ima i dobar pičić.
To sto ona ima treba da stoji to sto je ona imala vise nema, godine cine svoje, a ako joj je nesto jos ostalo napravite debatu Raguz, Komsic i Kristo. Nakon toga nebi imala glasove ni od svoje obitelji. Stara, nije sta.....
pa bola dvadeset godina šuplju pričaš kome lažeš više kriminalac jedan
dobre im košulje