Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Grudama se rodio mali Ivek, buduci ministar finansija u BiH. Cestitke majoriziranim roditeljima
hoćel u Grudama u maju mjesecu bilbord čestitka za bajram?
U Foči se rodio mali Meho, budući doživotni glasač stranke demokratske akcije. Čestitke roditeljima najbrojnijeg naroda u bejha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi kao društvo nemamo međusobnih problema. Probleme stvaraju Covic, Izetbegović i Dodik. Oni Neka ratuju a nas neka ostave na miru.
Otopliće se tako što će olakšati konobarima i čistačicama iz Bosne da lakše dobiju radnu vizu na toplom hrvatskome primorju na 3 mjeseca. Da se radi u toplim krajevima poso koji hrvati više neće da rade.
https://twitter.com/i/status/1481141903429144578
Lagano se udaljava od kabadahije, sto je logicno, obzirom da ne zeli da ga povuce sa sobom. Ovo treba iskiristiti i poboljsati odnose. Okrenutost ka zapadu vodi preko HR
Jedino sta je gospodin legitimni uskladio sa Ustavom i zakonima BiH jeste lopovluk. Pa ja mislim da je i pticama na grani sve do Kine i Japana vise jasno kakav si ti olos od covjeka i politicara.
Sve bosance i bosanske narode ce sunce tek ogrijati kada ti gospodine Legitimni i tvoja braca blizanci Milorad Dodik i Bakir Izetbegovic odete na zasluzenu dozivotnu robiju zbog kriminala i najgorih oblika zloupotrebe polozaja. Kako vas vise nije stid, pa citate li ove komentare ovdje sta vam narod pise.
Ovo meni lici na plan B Covica i EU preko Hrvatske da proguraju da i hrvatski clan predshednistva koji je obicno i drzavljanin Hrvatske iskljucivo predstavlja Hrvatsku i one BH hrvate koji su odani HZ HB.Ako uspiju bosnjaci zahvaljujuci tome automatski dobijaju treci entitet.
a jeli čuj to znaš kako,kada meni iz hrvatske te kompanije pošalju duboko i pošteno izvinjene sa pravim suzama iz njihovog oka i iskrenim i drhtavim licem i to da stoji kraj mene licem u lice,tada ću vjerovati u te vaše priče,a do tad ništa od otopljavanja odnosa.
Kad povratis od svog druga Posavinu možda odnose i otople.
pa i ptice vide i znaju da su Draza Covic i Dodara ahbabi i da svaki potez unaprijed zajedno planiraju, pa i ovaj medijski nastup. i devedesetih su otoplili odnose sa nama pa nam zabili koz u ledja kad je bilo najpotrebnije.
Kad bi tkzv Bošnjaci, navodni branitelji BiH imali imalo logike, nastojali bi svakako u dogovoru učiniti drzavom u kojoj su svi zadovoljni. Kontrirajući Hrvatima gube svaku realnost i zato će se Bosna raspasti. Jer, ni jedan narod se ne može prisiliti što većina naroda ne želi. RS je realnost, a činjenica je da prijetite i radite sve protiv Hrvata. Dovoljan razlog za razlaz.
Ma niko ne kontrira hrvatima, vec obrnuto. Tko je slavio 9 januar, glasao protiv rezolucije o genocidu, ko nece vladu da odblokira. Na kraju krajeva, koliko je izvan kvote darezljivo prepusteno pozicija
meni baš simpa ovaj čiko...... :(
Oko mene laži i razuzdane zvijeri, oko mene lopuže i ratni profiteri, oko mene prevareni sakati junaci, oko mene pivo i teški narodnjaci... Crno perje...
Sta mislite da svi zivimo slozno malo mislim da cemo svi jednog dana umrjeti da bar mir ostavimo nasoj djeci?
Čova se izgubio, nezna kome da liže guzuu!!
Popustit ce Bakir vjerujte mi...Živi bili pa vidjeli..