Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovke kara Mosnjake ali ono bas elegantno :))) Osovina Dodik - Covic slama kičmu Islamistima iz Džalalabad-a :)))))
Eh, politika, politika...
.......nikada i nije postojala parlamentarna većina...........već samo interesna većina............ ......a sad im se većina interesa razlikuje.....osim jednog...izborna pobjeda.......
OVO MI SVE LICI NA RAZLAZ FEDERACIJE...
to nije dovoljno,razlaz mora da bude kompletan i da ukljuci i RS
A braca u Rep.Srpskoj su se uveliko odvojili...Oni nikoga ne registruju,pa nece oni da zavise od muslimanskih ekstremista i fundamentalista iz Sarajeva!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bez glasova Bošnjaka usvojene izmjene Izbornog zakona BiH T. C. 29/04/2014 13:14:00 image Foto: Arhiv SARAJEVO - Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH većinom glasova delegata u klubovima srpskog i hrvatskog naroda na današnjoj sjednici usvojio je izmjene i dopune Izbornog zakona BiH koje se odnose na Statut Grada Mostara, a koje je predložio Klub izaslanika ... ... hrvatskog naroda, prenosi Anadolu Agency. Delegati iz Kluba bošnjačkog naroda usprotivili su se ovom prijedlogu glasajući protiv, ali su preglasani. Osnovne zamjerke, kako je istakao predsjedavajući Kluba bošnjačkog naroda Halid Genjac, su što je propisano da Grad Mostar bude jedna izborna jedinica čime se, kako je ocijenjeno, "uvodi mogućnost za dominaciju jednog naroda, u ovom slučaju hrvatskog". Da bi izmjene i dopune Izbornog zakona BiH stupile na snagu potrebno je da ih potvrdi i Predstavnički dom PS BiH, a s obzirom da su se u Domu naroda njihovom usvajanju usprotivili predstavnici SDA i SDP-a za očekivati je kako će u tom zakonodavnom tijelu biti osporene zbog nedostatka entitetske podrške poslanika Federacije BiH.
OCIGLEDNO IZ OVOG JE DA SU HRVATI PREGLASALI, OPET, BOSNJAKE U MOSTARU!
pa ja,trazis svog sunarodnika srPina na poziciji direktora RAK-a da ti moze dozvoliti osnivanje šokačke televizije! Al nema jaro i ti si pusiona nakon ovih izbora!
:))) Islamisto ne trazi on nego je covjek principijelan i drzi se dogovora za razliku od Mosnjaka koji ujutro kazu jedno , u podne drugo a vec navece trece . Mosnjaci VIC " NAROD " :) )
Dodikov igrac.........
KOS i svoga djepa igrac.