Komentari (742)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovicu reci to porodicama stradalih hrvatskih branitelja koji su nastradali zahvaljujuci velikosrpskoj agresiji.
ZIVJELA HERCEG BOSNA
@srbohrvat....A Blajburg?
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
trebao bi HTR objaviti ovu vijest kako BH "hrvat" cuva srbiju i brine se za nju.
Evo danas ste pokazali te evropske vrijednosti, šuti jadan bio
Kome treba odobrenje pravoslavnih, muslimanskih i katolicih cetnika za proceusiranje za genocid koji su pocinili.
Jel Hrvatska vojska dosla do Banja Luke,jel to agresija na drugu drzavu. To je zvanicno! Jel treba tuziti i Hrvatsku za agresiju? A zvanicno nigdje nema da je Srbija napala BiH! Samo povlacenje JNA!
Sta ti je UDBA, da jednog srbina Covica drze na mjestu predstavnika Hrvata, svaka cast!
Pitaju se franjevci ko to kaže da nema Bosne, dok je fratara biće i Bosne kaže fra Josip Ikić.
Možel Alija ?
Može i mora,on je predstavnik Bošnjaka i mi to želimo
Prema Čovićevom mišljenju, cilj ovih nastojanja (revizija) jeste da se zaustave reformski procesi te put BiH ka EU i NATO-u. BiH mora kontaktirati ove organizacije i zahtjevati od njih dodatne informacije o navodnoj nekompatibilnost procesa revizije i reformskog puta ka EU i Nato. BiH diplomacija mora rascistiti da li je ovo stav pomenutih organizacija ili je rijec o stavovima laznog i samoproklamovanog tumaca njihovih interesa i stavova.
O svojim nalazima BiH bi onda morala obavjestiti i siru, osobito Bosnjacku javnost, kako bi se ista mogla odrediti u pogledu svoje daljnje podrske ovim organizacijama.
Licno mislim da svaki casni gradjanin mora sa zebnjom gledati na ove asocijacije sve dok interese EU i Nato zastupa i propagira nacista i kriminalac Covic. Nadam se da ce me buduci nalazi BH diplomacije demantovati.
Kao formalni pripadnik katoličke komponente, i kao pripadnik bosanskog naroda u BiH, javno izražavam svoje nezadovoljstvo licemjerjem dragana čovića, koji ovim činom neosporno dokazuje da ni malo ne poštuje žrtve rata, a ni osudu agresora u BiH.
@morski Ti svojom "kulturom" samo prezentiraš nisku civilizacijsku razinu. Možemo biti na neki način i zahvalni tebi, jednoumnim i jednonacionalnim strankama u BiH, jer narod će prije ili kasnije shvatiti tko ih je doveo do bratoubilačkog rata i prosjačkog štapa.
Jel Hrvatska vojska dosla do Banja Luke,jel to agresija na drugu drzavu. To je zvanicno! Jel treba tuziti i Hrvatsku za agresiju? A zvanicno nigdje nema da je Srbija napala BiH! Samo povlacenje JNA!
http://wrbavorks.com/post/6982
maaja on je legalno,legitimni član predsjedništva izabran velikom većinom hrvatskih glasova i ima pravo iznosit mišljenje u ime hrvata ..ovo nije uzurpacija ne seri komšić je bio uzurpacija...on kaže ono što više od 90% hrvata u BiH misli...ovo važi za sve bošnjake..to je pravi put BiH
opet bošnjaci svojataju moju didovinu u herceg bosni.....ja sam po nacionalnosti hrvat i to iz hercegovine i volim hercegovinu a nemam nikakve veze s Bosnom
Imas imas 😂
@ParadoXX ..samo neki bošnjaci žitelji bosne hoće da je osvoje ali neće prijatelju..herceg bosno srce ponosno...osvajači bošnjački a pribacujete na hrvatsku i srbiju..tvoj otac je se najprije borio na strani hercg bosne i hvo a tek onda armije bih pitaj ga
MOŽE REVIZIJA ISTO KAO I DAN POSTROJAVANJA U BL
A moze se vojska BIH postrojit u ime genocidne tvorevine
@laser008 genocidna jeste.nastala na kostima pobijenih komsija ....kako god da okrenes RS je genocidna tvorevina
@ParadoXX Nije. Nastala je voljom vecine, a kosti su od njenih napadaca i neprijatelja, sa obostranim civilnim zrtvama, cega bi se svi trebali stiditi, realno. Medjutim, srpsko dijete ubijeno je agersor za Bosnjake. Ovamo ocekuju suzivot. Provaljeni, odje.ebani, raskrinkani...sami...sad polako i odgovarate za svoje postupke, nema vise sakriti se u bolnicu i napadati pa jaukati kako zli Srbi napadaju bolnice.
Sta hocete da kazete da nije bilo agresije niti genocida od strane Srbijanskih jedinica. Ko onda pobi onoliki evini narod. Vjerovatno se pobio sam od tuge za Yugom. Debili fasisticki.
za jajce..joj što se rasipate epitetima...čuj fašistički..fašizam je umro 1945 a bošnjaci ga sad zloupotrebljavaju iako su se muslimani predci današnjih bošnjaka borili na strani fašizma kroz handžar diviziju 22000 u studenom 1944
@kameni007 Jeste upravu si 100% samo je meni fasista ubio dedu 1943 ali ustaski fasista. A u ovome ratu su mi ustase pobili porodicu a cetnici prijatelelje . I nemoj molim te da mi pises ko je fasista.