Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj rotirajući gradonačelnik, nije ventilator
Pa naravno da ce odbiti, kad Dragan i njegovi Srbokatolici ocigledno racunaju na podrsku Boske Cavar, koja rece da ni u kom slucaju nece glasati za ucesce u vlasti sa Koalicijom za Mostar.E sad da vidimo, hoce li se dogovoriti koalicija za Mostar i BH blok, da imaju rotirajuceg gradonacelnika, posto imaju 18 glasova.Ili ipak nemaju, jer je Pedja Kojovic kandidovao Bosku Cavar, koja ce glasove Bosnjaka odvuci Draganu Covicu. Pedja jarane, izdas li Mostar, mozes slobodno ugasiti stranku.
@NATO Gleda se kvalitet a ne kvantitet. Naći ćeš više spremnih da polože život u tih 300.000 nego u vaših opadajućih milion i 400.000, po popisu korisnika zdravstvenog osiguranja, realnog pokazatelja broja stanovništva
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Svaka ti čast. Dosta trostrukog sranja u BiH. 3 gradonačelnika pa jesul normalni u SDA stvarno. 1 predsjednik i to da volonterski vodi BiH isto i za sve funkcije u državi. Može, al volonterski.
Dok je Boške Čavar iz Njihove Stranke Kordić je gradonačelnik
Dragan Covic ocigledno ima 18 ruku .Pored Dodikovog pijuna Velibora, jasno je da ima i podrsku Boske Cavar, koju je kandidovao Pedja Kojovic, i koja je glasove Bosnjaka odnijela Draganu Covicu. Nemojte kriviti Dragana, krivite Pedju Kojovica, koji je podvalio kukavicje jaje Bosnjacima, ali najvise krivite one Bosnjake bez mozga, koji su za njega glasali, iako su bili upozoreni desetine puta o tome ko je i sta je Pedja Kojovic, igrac velikosrpske i velikohrvatske politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cuj IPAK,hahahah,pa sto ne rotirate po travniku,bugojnu,tuzli,sarajevu,hahah sad se vidi tko su fasisti,njima je bitno samo da nije Hrvat,a pricaju nesto o Gradjanskoj,ovo ti je svak u svoj cosak,nema tu nista zajednicko godinama.
Važno je da se vrti. Ako nisu Fiktivni ventilatori, jesu mostarski ringišpili. Ove ideje k'o da vadite iz šešira
pa ne znam nijednu pametniju Draganovu od ove,nism mu fan,ali ovo je korektno,fašisti djeluju ali dragan se neda,..
Znaci ovi iz SDA i BH bloka oni hoce da svi koji su usli u gradsko vijece budu u vlasti. Pa u cemu je onda poanta izbora, jel u tome da se dobije dovoljno glasova i bude u vijecu, i svi ce bit vlast. Ovi islamski Srbi nisu pri zdravoj pameti. Nemoj ovo podrzat Dragane, svi Hrvati su iza tebe.
Jepem vam mater svima jepem vam familiju cijelu jepem vam klicu poganu
Bravo Čović. Sta ce naši diletanti. Kakva rotacija, gdje to ima.
Tako je Dragane! Kuje vole da nas mrze 😎
Ujedinite se i izaberite nekig ko nije iz HDZ
Pa nije lud, bh blok ( murve izdajnicke) nude mu gradonacelnika serviranog na tacno.
To Dragane samo po zakonu
Znači gradonačelnik treba biti neki derviš, i da se rotira...
Ovog čovjeka treba izolitrati na pusto ostrvo.
A ko je kod rotiranja onda odgovoran? Sva tri. Pa imamo tri predsjednika koji samo jednog drugog optužuju. Tako bi bilo i u Mostaru. I HDZ sigurno ima pravo. Bolje im je onda biti u opoziciji ako ne dobiju većinu, ali imaju profil. A SDA je izgubila profil. U većim gradovima ih više nema. Bakir je najviše kriv što ne radi za bošnjačke interese nego pravi sa Turima autoputeve za Beograd da spoji RS sa Srbijom. To je sad stanje
Pa normalno da ce odbiti kad ce njegov covjek biti gradonacelnik,majke mi ovi iz bh bloka sa svojim idejama nisu normalni!!!
Rotirajuci Havaz, rotirajuci Serifi iz MUP-TK, sa gol razlikom ( oba istovremeno vrse funkciju?!?! ) Rotirajuci gradonacelnici How Yes No! Ovo je neka njihova zadnja zahebancija...Nema ovdje KONSTITUTIVNIH! Poljine jedini moguci put!