Komentari (469)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ nije jedini predstavnik Hrvata! Željko Komšić je isto onoliko Hrvat koliko i Čovic i Kolinda, s tom razlikom što Komšić nije ustaša
@StGeorge Tako je. Neki Hrvati bi glasali za Komšića a neki za HDZ-ovce. Znači, nije samo jedna stranka legitimni predstavnik jednog naroda. U istoriji je bilo pokušaja da se ljudima nametne princip: jedan narod- jedna partija - jedan vođa, ali ti pokušaji su se neslavno završili
Srdačni pozdravi od velikog Čovjeka prof. dr. Roka Markovine, koga si inače protjerao iz Mostara, Sokola i stana 1992.god. Čovjek kaže da sa takvima HDZ-ovcima i sličnim, više ni u isti autobus ne ulazi! Nema drugih varijanti!
Evo ko je Covic: https://faktor.ba/vijest/covicev-profesor-dragan-me-istjerao-iz-mog-stana-i-mostara-278992
Uozbiljite se vec jednom, prave nas sve budalama. Ista prica, isti scenario svake 4 godine. Zveckanje oruzjem, pravljenje kriznih situacija, sve u dogovoru kriminalaca koji ovu zemlju vode u propast, a nama je tesko otici na glasanje i zaokruziti BILO KOGA drugog!
Poturice si mugu grickati jajca, na balkanu nemaju samo svoju državu. Vječita blamaža.
u Crnoj Gori žive Crnogorci, Srbi, Bošnjaci i ostali narodi i CG je građanska država, nema konstitutivnih naroda
@Indigont, u bih ima pa ako ti se ne sviđa idi u crnu goru, a možeš i u Hrvatsku.
covicu imaju plan I za tebe cuvaj svoje zevegu
Progonitelj Hrvata iz BiH ,ima novi plan ,sto vise Hrvata iseliti !!!!!
Treba vas sve govnjivom cizmom u guzicu. Sve bivsi komunista, a prikriveni skripari i ustase, koljaci i zlotvori. Najmanje vas ima, najvise ste dobili i stalno kmecite. Svoj ste narod u ratu pljackali, kamione hrane i opreme krali, sebi novac u dzepove stavljali. Najgori ste. Samo sutite i mutite.
I dok ove priče idu, HDZ ogromnim koracima privodi kraju privatizaciju Aluminija i normalan čovjek zna da slijedi još jedan ogromni egzodus što zadrtih idiota, što ljudi kojima je više dogorilo od Čovićeve politike.
I da se nadovežem: Bit će dva pravca kretanja, jedan u "matičnjak", drugi u razvijene zemlje svijeta. Za ovo naravno neće biti krivi HDZ, Čović, Brajković i ostala klika u i oko HDZ-a već Sarajevo i mudžahedini, a u zadnje vrijeme i Amerika, pošto se Čović slizava sa RS-om i njihovim ruskim sponzorima!
Za Čovića postoji samo jedan legitimni predstavnik hrvatskog naroda u BiH, Dragan Čović! Mi smo svi ostali nebitni i nismo legitimni jer nismo iz Hercegovine. Ni Sarajevski Hrvati, ni oni iz Posavine, Srednje Bosne, niotkud, samo Hercegovina!
O cemu mi pricamo o 350.000 hrvata i konstitutativnom narodu... svuda bi to bila manjina a u normalnoj drzavi nacionalnost hrvat bi bio zamjenjen sa bosancem...aferim Sta kad vas za 30god spadne na 100.000 jel treba il i onda da se zajebava sa vama?
Poručujem svim Bošnjacima da bar jednom pokušaju sagledati sve s gledišta Hrvata, a ne da svi ponavljaju uobičajne floskule.
@hemijaimatematika1 Hrvati u BiH su se uvijek iseljavali i dijaspora je uvijek bila nositelj našeg bogatstva. HDZ nije sam u ovim odlukama, nego uz njega je HNS i Hrvatski narod. Spor između BiH i Hrvatske je SDA izmišljotina, jer realno Pelješki most ne narušava teritorijalne vode BiH. SDA zlorabljuje Bošnjake samo da bi ostala na vlasti. Evo Hrvat sam i domoljub i uvijek sam navijao za BiH. Evo ovo je gledište.
@hemijaimatematika1 Sad se taj problem bespotrebno povezao s mostom koji je izvan sporne zone. Sve je sukladno međunarodnom pravu, jer inače EU ne bi pristala na taj projekt. BiH ima takav zemljopis kakav je i nema izravni izlaz na međunarodno more, nego samo kroz teritorijalne vode RH. A što se tiče sporazuma između Alije i Franje, taj sporazum nije nikad ratificirao Sabor RH te stoga nije pravovažan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TEBI BILO BOLJE DA AE DOGIVORIS SA KOMSICEM KAKO DA VAS PRWSTAVLJA. JAMENJARE IZ HDZ
Stožernik ponovo prosipa ublehe.... Toliko je siguran u svoje namere , da Kolindica hitro leti Erdoanu da ga privoli...? PS; Stožerniče , gotovo je , zapad te je.....
Da nećeš kao i rudonja proglasiti nezavisnost
a ja ekipe sa Poskoka, vrije Klix:D