Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod će vam yyebat mater kad tad. Doveli ste ovu zemlju u rang Svazilenda i Burundija
@The Maniac 1987 ali nismo vec na toj razini. Mozda i ispod
Samo vi supljirajte dok vam narod odlazi. Kako ste krenuli niko nece docekati formiranje vlasti.
Hahahahaa dok se vi dogovorite doce drugi izbori mamu vam vasu
Korak po korak via Njemacka,tjerate nas .
Korak po korak. Issati koda uce odat. A mi svi zanjima pokusavamo isto naucit. Svi su neki doktori, a mi pacijenti koji ucimo hodat. Jebes ludi narod
Haha haha jel vam plata redovno sjedala na racun ovih zadnjih 13 mjeseci? Naravno da jest redovno sa svim benificijama,putnim troskovima dnevnicama. Samo neznam jel vam se placao odvojen zivot i stanovi po Sarajevu? Ako 13 mjeseci ne zasjedate onda niste ni zivjeli u Sa?
Vise narid vjerujee Zvizdicu,nego Bakiru.Zvizdic veliki dingospo,priznat u cjelom svjetu i radi za dobribit svih naroda Bosne i Hercegovine.
Pitanje? Lazete sebe ili nas? Da znam kako da se smijem.
Pročitam naslov i hoću da drečim ko hitna , pa ko handri ovu zemlju.
Kad kojot uhvati pticu trkacicu tad ce te i vi to sto je 13 mjeseci ispred vas