Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra saradnja jedino u gazanju BiH to je jedino oko cega se dogovore Srbi i Hrvati, ali svaki put polomite zube na Bosni.
KO GOD RAZMIŠLJA O CIJEPANJU BOSNE POCIJEPAM MU MÅTERINU PÏZDU
lomiće opet, nešt su mi tužne face...je li ovo sajam ili politički forum
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bože moj, čovjek bi ih na ranu privio kako su fini! A što im se tako lijepo ne slažu "matične zemlje" već se slažu samo u BiH gdje imaju zajednički cilj, podjelu Bosne?
Cuj saradnja srpskog i hrvatskog naroda a u Bosni i Hercegovini.... Sto se onda ne sastadose u srbiji ili hrvatskoj?
od te razmjene sve se prodaje jadnim bosnjacina jer hrvati kupuju samo hrvatske proizvode, a uz to herceg.tajkuni se bogate n bosnjacima najvise pa i na srbima... Coviceva u ublehaska politika moze stati ako bosnjaci bojkutuju robe iz hercegovine, kladare i sl.
Odlicno, samo jos malo pa ce poceti, to bi bilo ok, 1 na 1, Bosnjaci protiv ustaskodjikanskih krvopija, Sarajevo je zaduzeno za poklapanje Hrvata jer ima vise stanonika nego koliko hrvata ima u BiH, ostatak na srbe
Sasvim je jasno kad se sastanu Ćetalj i Ustaša o čemu pričaju- o tome kako satrat mrske.im Bosance muslimane. Nekadasnji šešeljev tobdzija sa Trebevića i Ustaski krilnik iz Mostara u miru pokušavaju završiti ono sto su počeli u ratu.
Saradnja na rušenju Bosne? Neće moći, papci...
A ratna zastava Herceg-Bosne ne smeta? Samo ljiljani.
Dobra saradnja srpskog i hrvatskog naroda a srbi u Mostaru nisu ni konstutivni narod zahvaljujuci Covici i HDZu.
Sajam privrede u Mostaru a glavni privrednici Dragan Covic i Aleksandar Vucic.
Vučić može samo još ovdje sa svojim glupostima mišiće da pokazuje, a u svojoj zemlji ne može čak na dobar dio teritorije ni da stupi nogom pa mu jedino Bosna ostala za kurčenje.
Što bi rek'o šjor Bepo, ''kurbini sinovi...''.
Naravno al jedino uz saglasnost Bosnjaka
Ne mogu se više nervirat`, džaba je. A sve i da se nerviram, šta mi vrijedi, ovi mogu mantrati ovo jedno te isto i narednih 500 godina, ako bude imao ko da ih sluša. Treba bježat` iz ove crne rupe.
@gepard1234 Njemačka.
Dobro je što nema Bakira, on bi se izlupetao kao i uvek! Bolje mu je da se voza žičarom!
kosovari to pametno rješe, treba ih dobro namlatit
Pa ta dva naroda su uvijek dobro surađivali na podjeli i uništenju BiH.