Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino što bi tu bilo normalno je dok se Fahri izrekne pravomoćna presuda na nekoliko godina da se i Draganu nađu oni dokazi ukradeni iz tužilačkog spisa kojima je osuđen na 5 godina, PA DA BUDU CIMERI U PRDEKANI i tamo nastave suradnju !
ovo je dogovor kriminalaca,kako da se docepaju vlasti,jel ovo sto Covic i Izedbegovic pregovaraju o izmjeni izbornog zakona,to je samo da se ponovo odrze na vlasti,,,vas treba u prdekanu strpati,a nedati vam civilizaciju da vidite i osjetite
Let iznad kukavičjeg gnijezda.
Eto vas dvojica cete nam rijesiti situaciju. Nema sta...
Jedina dva politicara koji uvijek samo konstatuju politicku situaciju, a toboze nikad ne ucestvuju u kreiranju istu. Analiziraju sami sebe I zakljucuju da nista ne valja...
Oduprijela je se BiH i vecim dusmanima od ove dvojice
Naročito Turcima, kasnije Austro-Ugarima, Nijemcima...
Tek sad' vidim koga se ova bagra najvise boji,poganog naroda ne,ali mmf-a.....
Jel ovo bi bi iz zastarjelog voznog parka trebate mjenjat auta pod hitno
Pogomsku osovinu Mostar -- BAnja Luka sada osim Rusije i Lajčaka podupire i Fahrin neboder u Sarajevu !! :)) Čović upravo dobio naslovnicu u Politici i salvu pohvala , Podsjećam to je novina koja je ustala u odbranu Srba na Kosovu i započela antibirkoratsku revoluciju ? Slijede li u Sarajevu MASOVNA SPONTANA OKUPLJANJA ogorčenih radnika sa plaćenim dnevnicama i kartama ?
Šta je ovo, odjednom svi na sve strane nešta rade?! Kijametski će dan xD
bice da opet ocekuju neku tranšu pa se razletili ko fole rade......
prvo treći entitet ako želite novac od mmf-a, a bez njega ne možete izdržati duže od 4-5 mjeseci (plafon). jer tad nastaju socijalni nemiri u sarajevu.
Razgovor o novoj podjeli plijena nakon poništenja tendera Počitelj - Zvirovići na Koridoru 5C !!!
jao kod ljudi vozila
plus sad gad dodje nova tranša MMF - a... nema da fali