Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana Avaz napade Tihića jer je rekao da se slaže s Čovićem u dosta stvari. Hoće li sutra u Avazu pisati da se Radončić zalaže za treći entitet s hrvatskom većinom?
Sanaderu blokirana imovina, i njemu i zeni i djeci. Kad bi Fahri blokirali pala bi Razvojna banka.
HDZ SU IZDAJNICI SVOGA NARODA - NAPRAVILI SU KOALICIJU SA BOZICEM, PARDON BOZOM , FUJ IZMECARI POSKOKOVCI FUJ
Ovaj Radoncic je najgori papak na kugli zemaljskoj;dao je curi otkaz jer je trazio (da ne kazem sta) a ona mu nije dala!!! Odradila mu citavu kampanju,radila dan i noc mjesec dana,bez dana pauze,...,i na kraju otkaz. Fuj!!! Nadam se samo da ce ubrzo naci drugi posao,jer je jedno pametno,posteno i lijepo stvorenje. Jadna je drzava koja dozvoljava ovakve stvari,da prolaze bez posljedica. Najsretniji dan mi je kad odoh iz te Bosne!!!!!!!!! Na zalost!!!!!!!
Ova dvojka ja pokrala sto se pokrasti moze, vjerujte da im Dodik nije ni blizu.
svi sjede a radoncic stoji hahaha
E eto sada se nadzire konačna koalicija u državi SNSD+SBB+HDZ+SDS+ZA BiH+DNS+HDZ 1991=23 OD UKUPNO 42 POSLANIKA U DRŽAVNOME PARLAMENTU A MANJINA OSTAJE SDP+SDA+HSP+LIJANOVIĆI+DNZ+PDP=19 Živi bili pa vidjeli!
STRASNO ,STRASNO
Jesuli ovi svi na slici 1 sa lijeve strane imali članske karte SDA.Ovo je nova stranka zabih.
Samo vi brišite komentare koji ne odgovaraju politici Novog Novog Pazara i majorizatorskog naroda (u pokušaju, uzalud im je, kao i vama). Istinu ne možete sakriti, džaba vam sve prljave pare koje za to dobivate! Dabogda vam trebale za lijekove!
samo da te dopunim pa i Čović je gost u BiH jer on je prvo nabavio Hrvatsku putovnicu a mogao bi lagano završiti kao sanader pa zato se ova dva kriminalca udružuju zajedno sa Dodikom.
Mali kompleksaš, vidi što su mu podmetli bunt novina da izgleda viši od ostalih
Ko kupuje HABAZ dabogda rinto ko posluga u krvavom tornju, služio gospodu kao lakej za 300 maraka, ko što mu novinari rintaju za glupe novine.
Eki him sveski i papira, jel Hercegovac izdiktiro mafijašu iz Črne Prokletije šta sve treba da odradi
Ispričavam se što me neko vrijeme nije bilo. Bio sam zauzet obradjivanjem guzova mame Yu-stara. Zaista krasni guzovi, guzovi par ekselans.
Lopovi --- i jedni i drugi.
Uskoro dolazi istaaa sudbina ove dvoice lopova fahra i Dragana kao što je završio sanader!!!