Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlažna sam
Covicu, ne potisuj nista sa ovim islamofasistom dok se Hrvati ne vrate u vlast Federacije i dok ona dva ljudska smeca, Lojavi i usta.sa ne zavrse gdje im je i mjesto !
\'\'\'Čović i Lagumdžija na sastanku u Mostaru riješili pitanje vojne imovine\'\'\' koji kret.e.n.l.uk od novinarstva ! cijeli tekst govori o svemu samo ne o onome što je u naslovu ! kako su riješili, šta je odlučeno, na koji način ?? jel možda na način da ustašše opet zaustavljaju kakve kamione sa oružjem za Armiju BiH i da se tako škutorska prosjačka hercegovačka fukara obogati !?
ljudi nesto se u hercegovini debelo kuha,niko ne zna sta se desava al nesto se debelo kuha! upamtite sta vam kazem!! uglavnom necemo se dati,al nam treba podrska iz ostatka drzave,od Sarajeva pogotovo,pa preko Zenice,Bihaća,Travnika,Tuzle i tako redom!
Eto sam nam je i Lagumdžija rado viđen gost.
prvi sam na to sve
šta ima te konji riješavati, kako vam USA naredi tako morate skakati koga zavaravate pravite sa veče budale od sebe.