Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za javnost bez dogovora...a privatan dogovor...nastavak pljacke drzave uz pomoc armija svojih uhljeba...
@yeba.mene.drzava ma nek je dobra atmosfera, nek ne puca ha jooooj :P
@yeba.mene.drzava ... za hdz i hrvate nema dogovora dok se ne promjeni zakon o preglašavanju hrvata, bez obzira je li u pitanju formiranje vlasti ili anp i nato.
Neda mi se čitat,oće li se uzet?
Zna li neko gdje je Džaferović?
Bake se opet naguzio ha ha
Komsica postaviti za minidtrz podzemner morn,arice. Udebljao sa sto je znak depresije, psihicki jer nepodoban. Treba ga poslati na promatranje jer takve ideje imaju samo geniji ili idioti.
SAMO STO TA ATMOSFERA VEC 20 GODINA SMRDI NA GOHNA.
Bake "propo" k'o kauč
kurav tumaro plemen
koji ološ
Impotentni politicari bez integriteta!!!
"Dodao je da će region imati priliku vidjeti bujanje ekonomija Crne Gore i Makedonije nakon što uđu u NATO.", eno Hrvatska skoro ko Japan napredna.
Tako je , atmosfera je najbitnija ....
Ahahahahahahahaha ovako nam i treba kad smo debil
E, ljudi, đe Mile?
Mater vam jebeeeem
Vidi ih, majka rodila! Inače ovo se pobacuje u 3. mjesecu trudnoće.
Atmosfera je keo u podmirnici.