Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode covke na pijacu pa se zali onom prodavacu za izborni, ode u wc zali se pisoaru, sjedne kuci u fotelju zali se i njoj.
Šta kaže nuncij za izborni zakon ?? Treba li se provesti, valjda se više čulo o tom JEDINOM BIH problemu i do neba ! A naše prdonje imaju baš sve na zemlji ( a bogami I U NJOJ) da im samo još izborni zakon fali !
Za deset godina Hrvata u Bosni sa Covicevim HDZeom bice 5 posto. Za dvadeset dva tri posto. Sabor i strpljenje. I nestsce,,fasizam,,😎
Hoce li im biti jedna od tema,,pederifilija i zlostavljanje djece,,od katolickih svestenika😎hoce to,,fasisti,,😎
Ova posjeta je sigurni znak da Čovićeve fašističke ujdurme nisu prošle kod Merkelove! Dragane čeka te zatvor u I. Sarajevu!
Vidju komunista i vjerski covjek hehehehe
luigi smori li te ovaj kriminalac izbornim zakonom...
akademiku ni papa ti neće pomoći.
ovo je objavljeno prije sat vremena,a samo seda komentara do sad,a da je bakir samo rekao da ce sastati se nakakvim efendijom iz turske,sve bi news kuce pisale i bilo bi do sada otprilike 500 komentara,a ovo je onako normalno i neprimijeceno
Što si jamio, jamio, poslao Vatikan inkviziciju. Otjera im stado iz Paganije. Nema stada, nema desetine. Kuku ti se oho Čoviću.
Ova lopina hercegovačka polomi jezik pričajuć o aktuelnoj situaciji u BiH sa svakim koga mu vjetar nanese.Sad se i crkva mora bavit izbornim zakonom.
Šta Čović radi sa jednim kršćaninom??Šta će taj čovjek nevjernik sa jednim vjernikom....
oba su nevjernici