Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta da se osjecaju neravnopravnim pored tebe i one kucetine ti...sto u Mostaru sto na moru sto vamo sto tamo i ostalih KRA-DE ZE madjionicara ! Oteli po grada ....etnicki ga ocistili zajedno sa zap. hercegovinom pa su eto sada tu neravnopravni.....opet je krenuo kukati...cim zapne oko fotelja ! ps katolici iz Mostara da imaju imalo mozga...prvo bi se tebe isl rijesili ono expresno....svanulo bi im odma sasvim sigurno......SIKTER !
Vi nacionallisti svaku priliku za nesto novo preokrenete u ugrozenost i strah. Pa sada imate mogucnost uraditi nesto da budu vise svi zadovoljni u BiH. Sjednite, uzmite sebi vremena i napravite JEDAN PRIJEDLOG koji je za sve fer. Ako svako bude samo na sebe i svoje gledao, dace nas MZ i EU na rasprodaju, bez ikakvih uslova. Tako samo glupani prave drzavu.
J.e.b.o ti dobrica c.osic i tvoju genocidnu srpsku ma.mu, kad te rodi tako po.gana i genocidnog, samo GENOCIDASI srbi imaju u usta da su vjecno ug.rozeni, g.njido i pot.ureni hrvatu !
Evo Draganče rame uz Rame sa Miletom pred svim kamerama kaže da je on veći garant manjeg entiteta od Dejtonskog sporazuma... dakle Sokolov Jugosloven bi pravio tri entiteta od većeg... e neće moći ta šuplja...koga je Jurie Radić preselio preselio...ko hoće da se vrati neka se vraća a oni po bobanovim i šuškovim novo-vukojebimnama nek im je bog na pomoći
zasto ti brate negiras ustav ove zemlje koje ti toliko volis? jasno kaze da su Srbi, Hrvati i Bosnjaci konstitutivni.h narodi !! Znaci da i te'kako ima Hrvata u BiH! To je nikad razumljem kod Bosnjaka/Muslimana ....zele normala 'Evropsku' drzavu jeli a onda daju tako fasisticke izjave kao "Bosna je samo za Bosanca/Bosnjaka ako zelis bit Hrvati ili Srbin idi odavde"...i tako dalje?? cemu to? pa eto vi to ko najvise zelite jednu normala i evrposku BiH....znaj te da skoro svaka drzava u EU je danas multinancionalna ili multietnicka....dakle nema mjesta za izajve kakve vi dajte "Bosna za Bosance, Nemacka za Nemce itd".......to je rasizam i to je fasizam sram vas bilo!
Trećeg entiteta nema ....zdravo... Čović ide u Banjaluku da utješi Hrvate kako ni u Hrvatima u Mostaru nije dobro...malo morgen Reorganizacije na principu četiri eniteta nema...zdravo Djeca koja u svom životu nisu mogla uštedjeti ni 3000km imaju na se upisanu imovinu vrijednosti 2 milijuna km ...sve po zakonu i da ne zaboravim jel stigao Čović utješiti Vlajkija jer ga je Dodik otpisao kao Hrvata,,. kad može Čović Budimira što ne bi mogao Dodik Vlajkija ...jelte...
@ "HRVAT" Trebaš naučiti da u Bosni nema nikakvih Hrvata,postoje samo Bosanci,ime koje je modernizirana izvedenica od Bošnjaci,a Bošnjaci pak od Bošnjani.Hrvati su u Hrvatskoj,i ako želiš biti nekakav Hrvat i ako ti se ne sviđa Bosanska država,niko ti ne brani da se seliš u Hrvatsku.Znaj da smo mi svi Bosanci,a vjera je stvar slobodnog izvora.
ma mrs
Bezobrazluk, najmanje ih ima, prava sva imaju, svugdje se zaposlili po nacionalnoj osnovi .. a opet neravnopravni ... Pa dokle?! Sve da bi ostali na vlasti i pravili sve nas budalama! Čast poštenim Hrvatima!
meni su bosnjaci stvarno cudni,covic doso u bl da dogovara treci entitet a oni se uhvatili price o njegovoj imovini i njegove dijece. na tu pricu da su hrvati i srbi gladni a njihove vodje se bogate se niko ni ne obazire.
palamuđenje Drgančeta Čovića do besvijesti a ovamo djeca mu stekla imovinu od 2-3 milijuna km ...od čega...od neravnopravnosti i borbe za nju...bezbeli....
Sta se vi muslimani vise pusete!? Tko vam daje za pravo da odredjivate sto pripada i sto mi ne pripada kao hrvatu iz bih? Je li mozda ovo vasa zemlja iskljucivo a ja sam u njoj vas kmet? Sta vam je vise postali ste kao srbi prije rata. Opametite se i prihvatite da ovo nije nikada bila i nikada nece biti iskljucivo vasa drzava. Ni jedno pravo kao narodu vam ja ne osporavam niti sam ikada to cinio, a necu vam dozvoliti ni da vi meni to radite. Ovo je i moja zemlja i TOCKA'
cova reko sam ti ja nevezi zastave zivot je cudna stvar sad ima da budes njiovo cvijece i ko te j.ebe sam se bori Mi imamo svoje.
I jesmo neravnopravni.
zeleni mraym.une
Hrvati EU i Nato samo zajedno smo jaći...